tisdag 12 augusti 2014

Sista veckan ....

Sista veckan @work innan kidsen kommer!!!! Stressade? Inte alls. Vi är ett fantastiskt arbetslag som arbetar effektivt hela tiden även när vi pausar hahaha.. Idag var det tom så att när en satte sig ute hos mig, när jag pausa, blev han svettig AV att pausa, så han fortsatte att jobba istället , hahaha, kan inte annat än att skratta!! 
Fick även ett kärt besök av syrran idag,som kom på en kopp kaffe ❤️



Cicci och jag åkte på uppdrag idag! Shoppingtur på jem & fix och ett besök på Jysk 


Brädor inhandlades till krokar som ska upp på väggen.. De var något långa för bilen, men vi fick såklart hjälp att såga dom på mitten ;) trots att de egentligen inte utförde sådana tjänster ... Men vi pratade oss till det , och plötsligt tinade killen upp och hjälpte oss , fantastiskt , och ändå hatade han fotboll , gilla inte BoIS , var en formel 1 gubbe helt enkelt! Ibland lönar de sig att vara trevlig .

Efter bygghandeln drog vi på Jysk och Cilla gick igång med inredningsdetaljerna av kuddar lycktor matta plädar klocka blommor ljus mm... Blev superbra !! 

Blev färdiga lagom till lunch, och då passa vi på att hämta mat nere i stan till dom som ville ha. Blev Thai Box idag, från Rakki Thai 



Idag när jag gick hem , hade 3 st klassrum blivit målade , bord,stolar iordningställts , min bar är typ klar, lite detaljer kvar där bara, golvet torkat ,vissa fönster putsade samt massa annat smått och gott hade blivit gjort ... Beställning till kiosken är fixad och klar? Bara bullarna kvar nu..  Vi är grymma, och vi ser slutet och vi kommer hinna ( mest troligt iaf hehehehe) 


I morgon eller onsdag får vi våra arbetsmobiler... Olalaaaaa !!!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar