Kassler, ris och currysås, 4 pers (9 pp/port)
8 skivor kassler
ris till 4 personer (ca 4dl färdigkokt)
1 dl riven god ost max 17%
8 skivor kassler
ris till 4 personer (ca 4dl färdigkokt)
1 dl riven god ost max 17%
Currysåsen :
2 dl Lätt creme fracihe
2 1/2 dl grädde
1 msk chilisås
Curry & salt efter smak och tycke
2 dl Lätt creme fracihe
2 1/2 dl grädde
1 msk chilisås
Curry & salt efter smak och tycke
Gör så här:Ställ ugnen på 220 grader.
Koka riset enligt anvisningar på förpackning. Häll det kokta riset ( bra om det inte är helt färdigkokt) i en ugnsform.
Värm upp alla ingredienser till såsen och låt sjuda i ca 5 minuter . Skiva kasslern och lägg på riset, fyll på med den goda såsen . Riv 1 dl ost och strö över.
Koka riset enligt anvisningar på förpackning. Häll det kokta riset ( bra om det inte är helt färdigkokt) i en ugnsform.
Värm upp alla ingredienser till såsen och låt sjuda i ca 5 minuter . Skiva kasslern och lägg på riset, fyll på med den goda såsen . Riv 1 dl ost och strö över.
Gratinera i ugnen i cirka 15- 20 minuter . Servera med en sallad.
Smaklig spis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar