torsdag 28 augusti 2014

Föreläsning

I tisdags var jag och min bff på föreläsning. Malmö , med Mia Törnblom. 
Vilken kvinna !!!!!! 

Hennes nya bok släpps den 10 sep och gissa 18 ggr om jag ska köpa den? 
En grym föreläsning om hur man ska "hångla upp sig själv" varje dag!! "Assa" sig själv, med minst 5 bra positivasaker var kväll i soffan el sängen. Vad för bra som hänt på jobbet , hur man bemöter sina kollegor på ett possitivt sätt, hur man kan vända en negativ person till att verkligen bli superpossitiv.. Allt hon gjorde och sa stämde verkligen ... Det var så coolt !! Fick även lära mig att hjärnan "fattar" mellan 2500-10000 beslut/dag , rätt mycket, att vi tänker 65000 tankar , och av dom 65000 tankar är det endast 5% som är nya var dag,resten är gamla tankar... Fatta hur mycket gammalt vi tänker på.... Och fattar beslut på... Hon sa med en rolig sak...(ja hon sa mycket roligt!!)  vi lever i en digital värld, på 2014, vi utveckas mer och mer, men hjärnan är fortfarande från stenåldern ... Den har inte förändrats alls .. Men vi tränar med den varje dag ... Vi får den att anpassa oss med hjälp av just träning .. Minns inte alls hon sa men det var riktigt roligt och intressant .. Såklart är inte livet alltid possitivt , men trots man har en dålig dag ,ska man alltid fokusera på det possitivt som hänt,och berömma sig själv och andra  , för att just inte bli negativ och tråkig ..  
Såhär nära kom jag henne... Helen är inte mycket för foto med kändisar ..hehe,.så att stå i en lång kö och vänta på att bli fotad med henne blev liksom inte av :)

Innan vi gick och såg på Mia , satte vi oss på lilla torg och käka en go middag och drack lite vin.. Utomhus...fullt av folk .. Var jättemysigt . Man unnar sig sådanahär saker på tok för sällan .. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar