onsdag 13 augusti 2014

Hinner vi på 2 dagar?

Klart vi gör!!! Vi är bäst, tillsammans! 
Idag har J L skruvat satan i det , och nä, de gick inte att gömma skruvdragarna hehe för han kunde inte använda den till det pilleriet ,,, så stackaren har skruvat förhand!!!  "Bara 150 st" krokar att skruva fast ....men fint blir det !! 


Humöret var på topp till en början, men efter slag blev det mer och mer morrande  från hans sida😀 Cilla kom också ner till oss ett slag och tetades...mest med Johnny.. Efter ett tag small han av och jaga iväg henne, satte upp fällor så hon inte kunde komma fram till hans "hörna" Själv våga jag inte göra så mycket mot honom då jag behövde hans hjälp med att "väva" baren .. Så fick istället skydda honom 


Väggen bakom baren typ färdigställd , i morgon ska de målas på väven och jag börjar se slutet , woop woooop !! 

El Greko har varit på ett dåligt humör idag , så honom har det inte gått att skämta med alls...eller jo, de gör vi allihopa hela tiden, men han svarade inte tillbaka såmycket , muttrade mest , och erkände han var irriterad på något.. 
Men han var iaf duktig på att få upp skohyllorna hihi Bara resten kvar nu ,,, typ lika många till, eller nä, men en del kvar iaf. Känns som om att vi hinner i tid iaf !!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar