lördag 21 juni 2014

Midsommar

Midsommar igår firades med vanliga gänget, dock minus 2 par, som inte kunde vara med, pga utlandsvistelse (dålig planering hehehe)
Det var fam Olsson/Asp & fam Radsjö sokm var på plats.  Vi började med lite chill i paviljongen , för att senare spela ett 5-kamps spel..

Anette..solstrålen själv

Mojitos och tilltugg

Var hur bra som helst.. Inget "smäck" här inte hehehehe
De var tjejerna mot killarna... vi ( brudar) gick ut hårt och kamma hem första poängen, kross! Sen hände något, och vi tappa allt... Så dessvärre vann grabbarna i år.. ( Vi vann dockförra året, så de var kanske rättvist,,,, eller??)
Här letade man poäng genom en tratt.. Faktiskt riktigt svårt.. men kul!

Här fångar man bollar på huvudet

Juckmaskinen.. Svinga på höfterna och få iväg en boll så långt det går..Efter kampen, fixades maten till medan kidsen badade i pollen ( vilket dom för övrigt gjorde 80% av hela kvällen sen )
Potatis, ägg, sill, grillspätt, gräddfil, lök, lax, räkcheesecake, jordgubbar, glass, grädde mm mm i vanlig ordning var så klart maten... Daniel hade med sig en hemmagjord snaps, av rabarber.. Sååååå gooood. Nom Nom.. Jag är annars inte en snappsdrickare precis.. Tycker de e helt förstarkt, och brukar sitta med ett glas en hel kväll,, typ biter 8 ggr  eller nått.. Men de hör till....de är bara att köra på liksom..  Och denna smakade nästan som saft när den var iskall.. Faktiskt bland de godaste i snappsväg jag druckit..

Buffé bordet..

Daniels hemmagjorda rabarbersnapps.

Klassiker!

badtajm


Dyktävling

Det var jättelängesedan vi umgicks allihopa, så vi hade mycket att prata om.. Och, såklart, när alla börjar bli runda under fötterna, sätt de "riktiga" diskutionerna igång.... Vi tjejer snackade resor, mat, vin, utgång mm, medans killarna, i vanlig ordning, pratar sport.... Och ALLA vet mest och bäst om allt.. och 1700 låtar ska spelas på spootify, ungefär samtidigt.. Alla har sån olika smak för musik.. De gillas gamla klassiska hits, en del gillar fransk musik, någon italiensk, någon nyare popp , gamla  hårtrock slåtar, 80 tals nostalgi.. Ja, de var en salig blandning av allt med andra ord...

Jag, Anette & Paulina
 
"Arga leken börjar nuuuuuu!

Alltid på ett strålande partyhumör

Klassiker...

Sista gästerna lämnade huset runt 02:00.. Så de blev ganska så sent... Höll igång ty 11h... samt all förberedelse innan... Behöver inte säga jag var helt slut i rutan när jag la mig..

Baddjuret nr 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar