söndag 8 juni 2014

Fotboll, chill & klippning

Idag var planen att INTE lämna solstolen, överhuvudtaget! Men, en fotbollsgosse hade fått feber igår, så Lucas fick hoppa in för honom idag. Motståndarna var Billesholm. Gick bra även idag för dom. 2 vinster på 2 dagar, både i A & C serien.
Gjorde dock en "Linda", igeeen i fm/morse *suck*. Gick hemifrån med Lisa, utan nycklar.... Crap! Blev ännu en joggingtur/språngmarch sista biten.... Snart har jag slut på syrgas hemma hehehehe
 
Ingen blir gladare än Lisa när man får springa. Här går gränsen för urskogen och Häljarp...
 
Liten Lucas kutar förbi...
Ett glatt gäng tackar publiken
 
Efter matchen blev de lite altanhäng iaf. Inte mycket sol dock, men gött att bara "vara", slappa, chilla. Lucas lekte med Emil, och de bada i evigheter. Så gött med sommar!
Fixa lite med ett fotokollage.. Kul är det att mixa & trixa. Blev även en grillning ikväll.. Jag åt rester från igår, Michael fick sina "grillbacon" han velat prova i månader .. grabbarna fick korv. Alla nöjda och glada

 
Ikväll, drog jag & Lurre till kusin Jocke för en klippning. Lucas var riktigt långhårig! Vi tog en fika, kaffe & hembakade biskvier (asgoda) . Nomnom! Fick en rundtur i hans nya 2a. Supermysigt. Satt på balkongen och snacka skit, tramsa oss med sådana som gick på markplan (vi var på 4e våningen).  Jocke hade även hämtat ut en iPhone 5s. Jag blev helt kär i den! Vilken skillnad på foton, filmning mm.. Trodde jag inte.. Vill haaa... men den funkar säkerligen inte i detta bunkerhuset..

 
Utsikt från "the top floor"
Kommer sno hans tavlor en dag, när han minst anar det.. Såååå snygga!!!
Cut Cut Cut
Olalaaaaaa
Såklart fanns det konjak&whiskey hörna....
Han hade "fin vinet" framme. Nomnom!! En av mina favvisar...
Utsikten ner på hans "gård" Där vi skrek: Hallååååå, dämpa er! sen gömde vi oss på golvet på balkongen, hehehehe.. Riiiktigt tramsiga, men roliga ;)
Obligatoriska "före & efter" bilden
Elise´s fantastiska hembakta biskvier
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar