onsdag 4 juni 2014

En underbar dag!

Vilken dag.. En riktig rolig dag på jobb.. Allt har verkligen gått helt fantastiskt.
Morgonen började med lite/mycket kaffe, hjälpte Fredrik (rektorn) att ta lite foton, sen en shoppingrunda med Rolle för att fixa de sista till kvällen.. Vi fick om planera salladen lite till huvudrätten.. Tanken var sparris & grillad kvist tomat.. Men sparrisen var sluuuut!!? på kvantum, hur nu det kan få ske, en onsdag mitt i veckan..  Tog istället vanlig färdighackad salladsmix.. Blev inte alls som planerat, men ett ok ändå..
Tillbaka på jobbet hade ett flertal lärare svidat om till BoIS:a kläder, då de skulle möta 9orna i fotboll. Riktigt roligt!! Kunde dock inte se matchen själv tyvärr, då vi hade mycket att förbereda. Tydligen vann (tyvärr) eleverna med 7-5 el nått..
 
Fredrik, Pavlos, Frida och en uppumpad Alex 
Vårt Dream team
Jag fixa potatisgratängen, Rolle brynte kött utav bara helvete :) Vi gjorde eget vitlökssmör till brödet, som var förrätten. Till det också en egentillverkad tzatsiki som Pavlos & Cecilia hjälpte till med.
Till kvällen fick vi hjälp av 4 st grymma 8or, som serverade maten.. Har tagit många foton med min systemkamera, (som tyvärr inte följde med hem ikväll..) Mkt bättre bilder.. Fick dock inte en ända bild på maten, upplagd och klar... Allt gick så snabbt, och vi hade ett högt tempo hela tiden..
 
Dagens skörd
Vitlöksbröden
Potatisgratänger..
1 av 2 låtar med oxfile´
Rödvinssåsen. ( maaaamms!!)
Så jobba jag ett tag under em 
Efterrätten förbereds 
Lyckades dock springa efter förrättsvagnen och fånga en bild... Sen var de kört hahaha..
Middan började vid 18 med mingel & drink, sen bara rullade de på hela tiden.. Slutade vid 20:45 med att alla 9or sprang ut ur foajén under lärarnas händer, typ för sista gången.. Jag & Rolle var inte alls med under middagen, hade inte tid. Gjorde inget, har haft en superdag ändå... Min första lärarmiddag, och garanterat inte den sista. Detta var riktigt kul! Har ett fantastiskt jobb!!!
 

Här gasar vagnen med förrätten iväg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar