söndag 14 augusti 2011

Nu drar fotbollen igång igen

Nu är sommarlovet över med fotbollen. Bollen är i rullning igen :) Igår var det turnering i Stora Harrie i Kävlinge. Killarna hade samling 07:30 vi kiosken i Häljarp. Då Michael är tränare, gick han upp tidigt. Jag behöver ju min skönhets sömn.Första matchen hade de 08:35
Själv ställde jag kl på 8:30, hade bestämt med svärmor vi körde ner där till kl 10, till match nr 2.



Där var jättemånga lag, det är en rätt stor turnering. Häljarp ställde upp med 2 lag. Lucas var Häljarp 1. De vann 2st och fick 1 oavgjord. Häljarp 2 tror jag vann 2 och förlorade 1... Man räknar inte poäng eller vinster i denna åldern, kommer nog nästa år. Men såklart har killarna stenkoll på vem som vann och vem som förlorade. T.om dommaren gjorde fel i match nr 2. De sa att Lödde vann med 9-8. Men matchen sluta 8-8. Alla föräldrar räknade och börja protestera, men dommaren var benhård.. Även Löddes lag sa faktiskt de blev lika.. men , men, vi räknar ju inte vem som vann..... ( mouahahaha)

Även ett danskt lag stod som motståndare. Stackars de killarna säger jag bara. De kom med 5 man/barn. Inga avbytare alls. De fick verkligen springa... De var våran sista match som de möttes. Vi vannmed 8-1 elelr ngt. Sen berättade Michael att han hört de skulle gå och "vila lite" för sen skulle de spela mot 02:orna... Då har de precis spelat 3 matcher mot 03:or, sen ska de spela ytterligare ett par matcher..Helt galet. Stackars killar. De måte varit jättetrötta igårkväll..
Uppvärming innan danskmötet.. Lucas har precis dratt iväg ett skott på mål

Danskarna peppar varandra..

Hälsning......
När allt var slut, var det dax för prisutdelning. Nu har vi ännu en medalj till samlingen....

Lurre får medalj

Häljarp 1 & lagledarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar