torsdag 4 september 2014

Kvällen före...

Phuuuu.... Har verkligen försökt att tot ignorera morgondagen ....men nu när jag tittar på Hela Sverige bakar kommer paniken krypandes igen ... Whaaaaa , i morgon är det dax igen för att baka på elevens val ... Shit pommes.... Magen bubblar, andningen sitter i halsgropen oron slingrar sig som en pytonorm från topp till tå.... 
         
Och då jag bytte recept tvärt i söndags kväll måste jag göra det jag planerade tills i måndags ,,,, dvs morotskaka .... Har jag tatt i?? Är det föööör avancerat för en 12 åring???? Ja, mest troligt ,,, men nu får det bli så iaf...  Har även planerat in negerbollar i pausen medans kakan är i ugnen ,,, hinner vi ??? Fixar vi detta??? De får vi göra helt enkelt! Har lärt mig en läxa iaf,,, "sluta vara perfekt, allt löser sig, planera laaaaagom" 
Och de här med planering är verkligen inte min grej hehehe ... Vad i h vete ska vi göra på måndag ??? Tja, jag får gå på grabbarnas önskemål och göra pizza helt enkelt ... Hur svårt ska de va?!? Har ju hela helgen på mig att hitta ett smidigt enkelt recept samt shoppa ingridienser till.. Och tills nästa fredag....? Ah, en heeeel vecka kvar att tänka till :) 

            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar