tisdag 8 februari 2011

Träningen är på G igen......

Idag skulle jag göra premiär på slingan..... Kom ner, och såg att där var helt nersläckt... Hmmm vad är detta tänkte jag... Så på ett träd sitter en lapp.. : "Slingan är stängt pga stormen " whaaaaaat?? Nä, inte idag tänkte jag... Jag ville ju springa... Har haft en knasig dag på jobb, och ville bara springa av mig ilskan..... Så det var bara att sätta på musiken i lurarna och ta en jogging promenad inne i byn istället.. Fungerade bra det med. Har fått ett "tips från coachen " Hege..om en "app" på telefonen som heter Runkeeper. Hon talar om hur mycket man springer osv.. Mitt i musiken kommer en kvinlig röst in och talar om hur långt man sprungit osv + en gps, så man ser rundan, en rätt så kul grej faktiskt :) Idag blev det en kvällsrunda på 3.2 km på 19.02 min. Ingen bra tid kanske,,, men det var skönt att komma ut iaf... Sen direkt hem och körde ett Bigest Loser program på kineckten. Igår startade jag ett program där. Den scanna igenom kroppen på en och tala om alla mått... Mindre kul och veta kanske... Men jag har ställt in att jag ska träna i 4 veckor och köra 5 pass i veckan. Så har man en PT där som talar om vad man ska göra. Perfekt!! Kan rekommenderas. Bara hoppas jag inte tröttnar, men det tror jag inte!
I morgon är det Zumbadax igen nere på gymmet. ska bli kul... Gymmet ja, där var man inte en ända gång förra veckan pga förkylning... Och jag ser framemot i morgon. Känns skönt att vara på G igen.. På fredag är det vägning igen.. gaaagh. Efter denna stressvecka känner jag att det kan verkligen gå hursomhelst... Och det är bara tisdag idag....



Hade middagsgäster ikväll. Andra delen av fam Berggrensson/Persson kom på en Tacos middag. Yammi... De hade visning på sitt hus och behövde komma hemifrån. självklart är det välkomna hit då. De hade gått superbra iaf. Redan 2st som lagt bud, och över utgångspriset, wooohooo. Och på lördag är det visning igen. Håller verkligen tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar