torsdag 3 februari 2011

Matlista..... suck....

Finns det något tråkigare än att komma på avd man ska äta i veckan...? Nä, jag tror inte det... Var tors skriver vi én veckomatsedel.. Det är sååå tråkigt att komma på några maträtter.... Tänk om man hade ett hembiträde som skötte allt.... suck, suck & åter suck....

Fredag i morron, och då bär det av till Helsingborg, på en "restaurang" ååååh ska bli så gött. På La Cardinal, hela fam, så mysigt. Efter det blir det ett besök hos systerdottern Emma. Spana in hennes nya lya. Har inte varit där ännu så det ska bli spännande :)

Förkylningen går på rätt håll! Jihooo så gött. Dax att träna igen på måndag :) I morgon är det dax att ställa sig på vågen.. Gaaaagh... Är meganervös.. Har inte vägt mig sen november... Min viktresa satte sig psykiskt på mig... Allt blev bara kaos och ahde jag bara minskat 0,1 var jag helt knäckt i flera dagar.. Njöt sällan.. Ja allt var fel. Min psykolog sa åt mig att skita i den ett tag, och nu känner jag mig någorlunda redo iaf. Vill veta om jag stått stilla eller inte.... Även viktväcktarna hoppa jag av nu i januari.. Blev förmycket det med för mig....Så nu står jag på egna ben.. Men ska nå mitt mål iaf innan sommaren stundar. Jag vet vad som är ok att äta mm.
Som igår, Sarah på jobb bjussa på en chokladkaka. Men jag var ståndaktig och tog ingen bit, nä jag tog en ½ grapfrukt istället... Säkert INTE lika gott, men ett bättre val, och jag var stolt över mig själv.

Sarah´s chokladkaka...

Mitt mellis.....
Och såhär har det sett ut på mitt skrivbord hela veckan :)

Halstabletter och en kopp te mmmmmm

Nu ska jag se om jag får igång mitt efterlängtade spel : Biggest Loser på vår Kineckt, innan Paulina kommer hit på en kopp kaffe.... Annars tar jag kanske ett parti i morgon bitti hahahaha. Lucas har spelat fotbollsspel hela em, och ahb var riiiktigt svettig och tyckte : Detta är skiiiitroligt...

1 kommentar:

  1. Säger bara "Linas matkasse"! Har haft det i över ett år, och skulle inte orka vardagen utan.

    SvaraRadera