fredag 4 februari 2011

Motvind & Motvindar

Wow, vad det blåste idag när jag var ute med Tajan på han morgonrunda. Längesedan det var  sådana motvindar & pisseväder. Regnet piskade in i det lilla skinnet som var kvar av ansiktet.. Längtar till våren ännu mer nu...Den andra motvinden var vågen..... Jag ville vråla att jag var irriterad..men det kom bara en suck... och en suck till.... Åååååh jag trodde eller hoppades på att den skulle visa 2 kg mindre än vad den satans helvetes pisse vågen gjorde... Nu har jag 4 kg att gå ner, istället för 2.....
När jag var ute med Tajan sen, så ville jag inte gå & grubbla på det.. men det maler fullständigt i huvudet på mig heeeeela tiden. jag blir mer & mer deppad.. varför,,,,,, varför skulle jag gå upp på den... Jo, för jag ville veta och nu vet jag. Var det värt det? Nä det var det inte. tror inte att någon förstår hur mycket psykiskt detta tar på mig  med vikten. Men jag ska försöka sluta fokusera mig på "siffrorna" och istället bara leva, må bra, köra på måttbandet, fortsätta med träningen & äta hälsosamt. Kan ju inte annat än bli bra....!!!!
När jag gått ner dessa 4 kg, så har jag minskat 35 kg på 7 ½ år. Man ska ju ta det långsiktigt, eller... :))Ska skaffa en sådanhär våg istället!!! Mycket coolare :)


1 kommentar:

  1. 1. Jag vill oxå ha en sådan våg!!!!!
    2. Förstår dig och dina vikt-nojor, jag har desamma...
    3. Du är suuuperduktig som har gått ner så mycket! Oavsätt om det varit på sju år eller sju månader - det är resultatet som räknas.
    Ha en härlig fredag, och tänk inte mera på vikten i kväll... Kram

    SvaraRadera