söndag 27 maj 2012

Mors dag.....

.....är en dag som alla andra här hemma, inget speciellt firande. Jag har städat/röjt undan, tvättat, handlat, vattnat blommor.. Slapp dock grilla köttet till middagen.... :)) för de e verkligen inte min grej. Sämst i Sverige på att grilla, lätt!
Jag har ju världens bästa älskade Lucas, så mors dag har jag varje dag, 365 dagar om året. :))

Men vi har firat våra mammor iaf och haft det jättemysigt.. Mona var på plats och  jag och syrran kom överens om att bjuda hem mamma på fika till oss istället för att vi ska åka till henne. Jag tog detta året, så kör vi vart annat år sen.

Trevligt & mysigt var det iaf, som alltid med allihopa!!!  Jag hade bakat en Pavlovatårta ,men inte gjort egen Lemoncurd. nej den var enkel att köpa nere på Ica hehehehe. Inte så "pointsrik" heller som man kan tro... Tro det eller ej, men maräng är inte så farligt, och så hade jag bara 26% vispgrädde.. Så en bit blev bara 4 points. Helt okej för en fika på en söndag. Och ooooj vad det är gott med färska bär. Aj löv Jordgubbar! Och vakert väder hade vi med. Vi fick t om premiära med att hissa upp parasollet, då någon ville ha skugga.

Lucas hade en kompis här och de har badat typ hela em och en bit in på kvällen. Jocke och Elise kom med över en sväng och tog ett dopp. Michael premiärbada igår... Bara jag kvar nu...

Dagen började dock idag med match för Lucas. Dom mötte Hif och vann med 7-5. En superbra match. Helsingborg var duktiga, men Häljarp var fantastiska.

Lucas var lagkapten


Varför blir mina bilder askassa????? Helt rutnätiga och fula.... Har ändå vatt inne och mixtrat med fottokvaliten... Blir galen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar