tisdag 20 mars 2012

Nu är det nära.....

I morgon kl 10:00 ska jag checka in på avd 24 i Lund. På tors morgon är det tänkt för operation... "OM" mina pk värde är okej... Annars blir det på fredag.
Jag är riktigt nervös..... Rädd så in i h-vete...... Så ikväll tröstar jag mig med massa gotte.... usch & fy... men nu tycker jag synd om mig själv, och då äter jag,  så det så!!

Väskan ska packas med lite toasaker, medicin & korsordstidning. Har även köpt "nikotinell tuggummi" för jag har ju inte slutat riktigt helt ännu att röka ... :(( men nu har jag ett ypperligt tillfälle som jag verkligen ska ta vara på.. Och rökar gör jag när jag är arg, rädd,  förtvivlad, ledsen & vid motgångar....

Lucas tar det bra än så länge...Michael med såklart, han peppar mig till max och lugnar ner & tröstar mig mellan tårarna... Lucas vet ju att det gick bra för hans moster, så jag tror han inte känner någon oro för mig då heller.... Änsålänge har han inte kommit med någon speciell kommentar som bara han kan säga... :)) Eller jo..... en kanske... Där blev korv & makaroner över idag vid middan, så sa Micke att då hade dom mat tills i morogn med, så slapp dom laga något.... Men så säger Lucas - Men pappa, vi ska väl bara äta pizza nu när inte mamma är hemma ???

Nä... dax och natta Lucas nu, sen blir dte inte på ett par dagar... <3 <3

1 kommentar:

  1. Det kommer bli 'skitbra'.... Jag hör av mig i morgon!
    Hoppas du kan sova gott inatt ändå <3
    Kram systeryster

    SvaraRadera