onsdag 18 januari 2012

Ont i ländryggen :(

Har förbannat ont i ländryggen!!! Vet inte om det är träningsverk, eller om jag har ont för jag "tränat fel" Igår var det styrkeövning på lunchen, och när jag var klar och påväg in i omklädningsrummet, så gick jag förbi "ländryggsmaskinen" Hmmm ojdå tänkte jag, den ska jag ju med göra, det gör jag varje gång jag är här, men hinner jag ? Kl närmar sig ju 12:00. Efter ett par sekunders dividerande med mig själv, så stälde jag mig på den och gjorde " 10 snabba" Och jag är nästan säker på jag stretcha i omklädningsrummet... Fick ont redan igår em. Idag gör det mer ont än igår. Känns som jag har feber i ryggen  Har jag en " topp" idag? Är det påväg att vända? Jag som anmält mig till ett pass i morgon kväll, och har fått med mig Jocke... Cirkelpass. Jag hoppas jag är bättre och kan vara med!


Googlade lite på övningar om man hade ont, och hittade bl.a detta :

TräningsbonusLigg på mage med hakan lätt indragen och nacken sträckt. Andas in och lyft det ena benet genom att först sträcka ut det så långt det går och därefter tänka dig att du lyfter låret och ej foten mot taket. Andas ut och sänk benet.
Andas in igen medan du lyfter armen så att den ligger i linje med örat. Fortsätt att andas in medan du lyfter överkroppen uppåt. Se till att du verkligen sträcker på nacken och inte böjer huvudet bakåt eller framåt. Andas ut och sänk kropp och arm.
Upprepa detta en gång med varje ben och en gång med varje arm och kropp i tio omgångar. När du är nära besvärsfri i ryggen kan du börja att lyfta överkropp, arm och ben samtidigt som bilden visar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar