tisdag 1 juli 2014

Vilken natt..

Satte mig vid ratten vid 22 snåret.. Körde till ca 01... Fy faaaan! Jag verkligen "hatar" köra bil i utlandet.. Sen att bilen är full med passagerare man har ansvar för, gör inte saken bättre.. Jag svettas, håller på att kräkas, hela kroppen går banans, jag spänner varenda muskel som finns i kroppen.. Ena handen ser ut som en klo... Meeen, vi kommer en bit på vägen istället för att stå stilla.. Vägarbeten fanns det gott om! Hatar det! Höll mig i mittenfilen typ sålänge de gick... I Tyskland höll jag på att få med mig alla koner som fanns... Micke muttra, undrade huuur jag körde.... Hehehe.. Jag hade bara hög puls och minns knappt händelsen.. Ccl.. Blir ofta ett äventyr när jag kör... Tog oss in i Frankrike... Jag är stolt :)
Efter 01 försökte jag sova.. Gick sådär... Nu vid 6, bytte vi igen.... Mycket mycket behagligare att köra i gryningen (förutom den starka solen, aldrig får man vara nöjd). En del Vägarbeten även i Frankrike, men mycket kortare och bättre vägar, så de gick galant, som en dans... Inga koner kom med ;)
Tog oss in i Spanien, och ca 8;30 väckte jag övriga på en mack, för lite frukost & kaffe. Har lyssnat & sjungit till Magnus uggla & gyllene tider, tuggat tuggummi, rökt e cigg, för att hålla mig pigg & vaken... ;)
Nu har vi bytt igen.... Känner mig pömsig.. Har drygt 66 mil kvar nu.. Kl är 9:40, och har ca 22° utomhus... Känns najs..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar