söndag 17 juli 2011

Aktivitetsdag på Ven, samt lite karnevalande

Igår hade vi en aktivitetsdag på Ven med jobbet. Hade fått lite extra pengar från en "garantitävling" så då passa vi på att hitta på ngt kul allihopa ( nästan alla iaf, saknade 4 st ) + att vår fd platschef ska sluta om 2v, så det blev lite som en sista grej vi gjorde med honom.


Vi närmar oss ön..

Hyr de klassika "gula " bikarna...

Stanna på 11 kaffe vid Thyko Brahe museét

Största stranden..... Sååå fint... Men brrr svinkallt i vattnet...

Vi hade verkligen toppenväder hela dagen med strålande solsken.Pengarna vi fått räckte till i princip allt :)) Vi fick, mat, som grillspett, pot.sallad, kamben, korv,  grönsaker, ostar, salta kex, frukt, chips, jordisar, läsk och vatten.
Som detta inte var nog, även glass till fika. Gissa om alla var mätta och belåtn, och mat blev där över....



Dax för lite fotboll...

Pausar vid kyrkbackens slut. Jobbigt även nedför...

En till paus efter en jobbig uppförsbacke...

Ljugarbänken...

Vacker utsiktsplats....

Vi cykla runt hela ön. Gud vad där är vackert! Och vilka villor där finns.... Rik skulle man varit ;)
Vi stanna till på olika ställen och pausa. Jag tog även med en fotboll och ett frisbee, och alla roade sig med vad man ville :) en del trixa lite, vissa kasta frispy och vissa bara sola & chillade. Jättetrevligt att "bara vara" precis hur man ville. Men sicka backar där var.... Omg, tyckte synd om Oktawiusz & Christer som hade cyklarna med kärror till våra väskor.... Dom fick det värsta träningspasset av oss alla.

Drickpaus.....

Chill i gräset....

Mera chill...

Här kastar vi fresbee, och då kom "glassabilen" minsann :))

En del av picknicken...

Dax för lunch...

Grillspett :)

Lunchtime i solen

En del slog sig ner på filtarna..

Luncha vid hamnen i Norreborg, vackert!!

Mera chillande...

Nisse på "G"

Fresbee time igen..

Mätta, trätta och belåtna kolegor :)
Tog båten tillbaka till stan16:45. En himla tur vi förbokat allt, båt & cyklar, för där var megamycket folk... (Och cyklarna hade även tagit slut för uthyrning fick vi med höra!?!, woow,)  De som inte bokat när vi skulle hem, kom inte med båten heller, fick vänta på nästa...
Väl i stan åkte jag & Irma hem till henne och lasta av alla väskor, bytte om osv. Gick ner på Speakers Corner & mötte upp Oktawiusz & Christer. Tog varsin Pinja Colada och inväta mannen min. O & C kände sig slitna och besluta sig för att åka hem. Precis när dom dratt kom Michael och slöt upp. Gick och käka en klassisk karnevalsmat : Langos, yammi yammi... Gräddfil, rödlök & vitlök, satt som en smäck! Gick in på torget för att lysna på Mama Mia, älskar musiken!! Men de spela inte så högt tyvärr... Kan även va för vi stod längst bak :) Irma gick och träffa sina andra kompisar, och jag lulla runder med Michael. Det är så kul med karnevalen, otroligt mycket folk ute, så man träffar alltid någon man känner bakom varje knut känns det som :) och vi stötte på goda vänner rätt snabbt, och hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Sen träffar man även de man inte sett på flera år med, alltid kul att tjattra lite....  Åkte hem strax efter 24, "farmor" satt barnvakt åt Lucas här hos oss, och vi kände oss nöjda med kvällen.
Idag är det söndag, och jag är relativt sleten.... Jättetrött..... Idag känns det man inte är 20 mer, lika bra att bekänna färg... Jag är närmre 25..... :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar