söndag 12 juli 2015

Plattsättning, ny bil, jobb och chill

Plattor runt poolen har börjat läggas. Kommer bli såå snyggt! De blir nog klart i början på veckan. Och sen när allt skit är bortforslat ser man nog slutet på det hela. 


Även dörren till vårt sovrum är klar. Bara handtaget som ska skruvas fast ordentligt. Snacka om härlig utsikt från sängen... Blir nog en till möbelgrupp där... En liten en :) 



Vi är även med ny bil.... Den ska hämtas på onsdag. En Peugeot 305.
Nu kan alla 3 kids sitta därbak hahaha och alla 5 kan åka iväg samtidigt i en och samma bil. 

Hejdå Mercan och välkommen Pechen😀

Tog ett break igår på semestern och körde ett jobbpass. BoIS mötte Qviding och de gick åt skogen... Tyvärr... Men för första gången så var det mitt bästa jobbpass hitintills . Inte så mycket klabb som de brukar 

Innan matchen var hag även på 1-års kalas hos Amelia ... Så söööt.. Det var jättesöt dukat och allt gick i rosa,, såklart.  


Hon fick många fina saker. Själv tänkte jag taktiskt och köpte instrument hehehe.. En trumpet och en tamburin . 

På kvällen efter BoIS , så chilla vi på trädäcket och bara njöt åt vårt hus.. Drack gott, käka snacks och bara va... Lyssna på Spotify , satt och sjöng lite ;) 
Fredrik introducerade mig i Joddla med Siv ... Jodå, en och annan låt var bra... Kanske inte alla... Men roliga texter ;) 

Vi körde även ett pass klädsim i poolen,,.hehehe,,, vi putta i varandra :) Efter en varm dusch på det så avsluta vi kvällen i soffan med ostbricka och sista avsnittet till Son's of Anarcy. Vi somna bägge två ;) och måste se om de igen .. Hahaha (Min mobil hade dött sen länge så kunde inte fota picknicken ..). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar