söndag 26 juli 2015

Båttävling och vänner på besök

I går fm ringde Fredriks bror oss och fråga om vi ville hänga med och titta på nån båttävling i Rönne Å inne i stan. Rönne River nånting.....  Klart vi hängde på. .. I värsta regnet och stormen stod vi och kika på alla mellan 17-70 år , som sjösatte sina "båtar"/flottar och trilla i vattnet. En kul upplevelse. Tydligen en tradition här. Och grejen är inte att vinna, utan att koma sist ... Man ska typ bara glida och ha kul... :) 
Men båtar är inte rätt namn... Det är flottar, uppblåstbara pooler , fåtöljer mm..  Synd de fick dåligt väder ..... Själv var jag stelfrusen långt in i benmärgen... 

På kvällen kom våra vänner Linda och Nicklas hit... Tanken var grillat , ,,,, men när hösten redan är här med arktiska vindar och drivis ute körde vi på tacos istället. Gott var det., 
Lagom till efterrätten sprack de upp och solen titta fram....i ca 2 min... Men vi kunde förtära den i vår nye launchhörna.. 
Fick asgrymma glas av dom som en liten present (en stor present för mig) blev så jefra glad... 12st supercoola "kalla drycker glas" 



 

Älskar dom!!!

När det blev förkallt ute hoppa vi in igen till värmen... De stanna till nästan 02:00. Blev många goa skratt och tårarna flöda,,,, och en del framtidsplaner för grabbarna.... Får se hur allt har gått om 1år.. Kommer Össjö få några fotbollsstjärnor el inte.. Kommer det bli nytt publikrekord på åsbovallen ? :D Ja, allt kan faktiskt hända.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar