tisdag 19 mars 2013

Saksamlare av rang

Jag & syrran har slängt maaaaassor hos pappa. Tror 50 pärmar har tömts och kastats, gamla papper och saker är sorterade & kastade. Pappa var kungen inom postordrar!!!!. De borde gå i konkurs nu när han inte finns mer... Skämt & sido mitt i sorgen, men de behövs det med!
Han har nog varit medlem i allt! De tog dagar att ringa och säga upp allt. Ändå har vi missat något. Idag ringde jag ett ställe och sa upp prenumerationen.. Och de kommer säkert bli fler...  Allt från kalle anka, Mary Kay, atlas collection till viner, samlarfordon, dvd filmer, kylskåpsmagneter. . Ja, där har varit ALLT! +lite dubbletter ... Han hade ingen koll..
De har ju såklart ingått i hans vardag. Han såg "gratis sakerna" han fick när han blev medlem i något. Men vi börjar få bukt med lägenheten nu. Känns skönt. Alla barnbarn har fått ta del av minnessaker av morfar /farfar. Jag & Ingela har tagit något, men är inte riktigt klara. Känns svårt & jobbigt..
Förrådet har vi med bara öppnat, men stängde de lika snabbt igen.. Låter bilden tala för sig själv...
 
 
 
Fatta att de varit lika smockat inne i klädkammaren, i alla skåp i lägenheten.. Vi har liksom aldrig sett allt detta, då allt var undanstoppat..
Pappa slängde aldrig något! Allt var bra att ha, och enl honom kom de alltid till användning någon gång... Och de värsta är,,, att han hade bannemaj koll på OM man hade "lånat" något från honom..
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar