lördag 14 april 2012

Häljarps IF´s Vårcup = Vacker väder

Idag har det spelats fotboll... i massor. Och vi har haft ett underbart väder. När vi steg upp vid 06:00 i morse, var det rätt disigt, lika så när vi samlades 07:30.. Men sen blev det bara bättre och bättre. Typ strålande solsken hela dagen.. Men det har varit kallt  ändå mellan varven... Till och med så jag hade både mössa, vantar & halsduk på mig ett tag... Men jag kanske är en " chicken"... vad vet jag ? :)) Alla har glatt sig åt vädret iaf.. Spelar man bättre fotboll i fint väder ? Ja, så är det nog... Häljarp var grymma idag! 3 vinster och 1 förlust. Vi är oerhört nöjda. Kanske lite roligare fotboll nu, när det är 7-manna lag som spelar.
Uppvämning i tidig morgon...

Match nr 2

Så mysigt när föräldrarna bänkar sig på vallen och hejjar på...


Brrrrr, småkylligt i mellanåt...
När 3 matcher hade gått av stapeln och det var en längre paus. Så var jag tvungen att lyssna på min kropp... Jag var så trött i ryggen att jag knalla hem en sväng. Satte mig i soffan och vilade en  stund... Tog lite lunch, vilade igen.....
När kl närmade sig 15 och sista matchen skulle spelas... Knalla jag upp där igen. Så idag har jag motionerat utav bara h-vete :))

Min lunch.. Rullemacka, köttisar, hemmagjord rödbetssallad och lite rödlök.. Jammi Jammi
Efter matchen var det dax för prisutdelning. Michael samlade in sitt lag och delade ut medaljer till dom. Alla barn heja & tjoa och applåderade för varandra när deras namn ropades upp. Sånt härlig gäng dom är, och riktiga kämpar.......

Gänget :))

Lurreman

Innan det var det dax för Lucas och mig att knata hemåt, shoppades det i Team Sportia tältet. Lucas hitta ännu en fotboll till samlingen... En Barca boll..... Innan under dagen, handlade han nya målvaktshandskar... To m jag shoppa 2 st Sverige T-tröjor.... Så nu ska jag heja på Sverige som satan, heeeela EM iförd i mina nya tröjor :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar