måndag 20 februari 2012

Sportlov...

Sportlov är det för minimannen. Skönt tycker han :))
Ny vecka , nya "friska" tag för min del iaf. Nu är det Michaels tur att vara dålig. Han blev lite magkrasslig igår och så har det fortsatt under natten och nu på morgonen.. Sååå trist.... Så han blir hemma idag, och Lucas blev glad han slapp fritids.

Såg deltagarna i Big Brother igår, inte många normala precis..... Tog ett tipps från en kille som var med, en av dom normala.... I morse när jag gick upp, gick jag fram till en spegel och sa till mig själv att jag var " Rätt så snygg, mina föräldrar har gjort ett fantastiskt jobb med att få mig såhär, och önska mig en bra dag idag" Känndes då det normalt??? Eeeeh nä, det gjorde det inte....

Helgen har som vanligt rusat iväg i ilfart.... Kalas här i fredagskväll, 18 pers. Gick kanon ändå. Fick superbra presenter. Presentkort på c-syd, presentkort på Gina T, pengar, & en el-visp. Och via posten fick jag med en paket minsan. Från bästa Linda, som mindes min dag, trots vi inte träffats & pratats på evigheter,( inte på tu man hand iaf.... ) Det värmer så i hjärtat!! Fick en jättefin "glastavla" från henne med fina ord på.

Igår var det kalas i Glumman för Emma. Jag & Lurre körde dit senare och missa hennes skridskokalas som hon börja med inne i Landskrona. lucas hade ju träning... I Glumman var där med mycket folk,  och som vanlig fantastisk god mat. De är många syskon + syskonbarn, pojk- och flickvänner,  och då blir det en del. Alltid lika trevligt och mysigt där.

Nä, dax att rappa på lite nu så man kommmer till jobb... Idag har jag bara mig själv att skönta! Gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar