söndag 26 februari 2012

Cup i Kristianstad igår & en härlig vårdag idag.

Igår var det samling kl 10 uppe vid klubbstugan, för att sen köra i karavan till Kristianstad, för en cup med våra guldgossar. Häljarp ställde upp med 2 lag.  För vårt lag gick det sådär, 2 lika & 1 förlust, medans det andra Häljarpslaget vann alla sina 3. Men det var kul ändå. Vilken hall..... wooow, viken arena... Lyckades även gå vilse i den... så stor var den.... :)) de spelade 2 matcher i " nya arenan" och 1 i den "gamla" Det ÄR skillnad på "hall & hall" Mellan matcherna var det fika. Jag hade dagen till ära tagit med mig en " matsäck" till mig & minimannen.  miniköttbullebaugetter ( home made ), kalla köttbullar, hembakade kanelbullar & kaffe. Supermysigt var det.
Var hemma igen vid 16:30 tiden, så det var verkligen en heldag, och kul var det! Ett minus bara.. De tog bannemaj inte kort i deras kiosk.. Endast kontant bet... Stort minus!
Stooooooooor arena

Utanför...
Matchdax i "nya hallen"

Match i "gamla hallen"

Efteråt var det medaljdax i omklädningsrummet

Jag hade filmat matcherna, så när vi kom hem så satte vi oss och tittade på dom med Michael. Han kunde ju tyvärr inte vara med pga han jobbade... Filmar med mobilen, och det blir ganska så bra.... men det drar lite i köpetarmen med att köpa en ordentlig videokamera.. den får INTE kosta mycket, samtidigt som den ska vara liten och smidig och få plats i handväskan.... Undras om dom finns???? :))

Till melodifestivalen fick vi oväntat besök av Linda, Krille, Hampus & 2 av hans kompisar Alec & Jazz.. Huset fullt :)) Alltid kul. Då vi inte hade ngt Gevalia hemma, plockade vi fram, vin, öl & cider ( eller inte öl... de hade krille med själv .... smart! ) Lucas duka fram ett gottebord till hans kompisar som bestod av chips, ostbågar & 1 fanta. Riktig grabbfest hade dom, med mello, gladiatorerna & x-box spel. Blev även en fotbollsmatch i hallen...
vi "vuxna" kolla såklart med på mellon, och efter det spelade vi UNO. Riktigt roligt kortspel. Klockan tickade på, som den brukar göra när man har kul och rätt som det var så var kl 01:40.. Whaaaat??

x-box dax

En trötter som inte orkade hela kvällen.... men det är ju iof natt ...
Idag sov vi länge.. Jag tassade upp strax efter 10.. Lucas kom 10:30 & Micke kl 12. Åt en söndagsbruch, och njöt av det fina vädret.
Tog en långpromenad med Therese & vovvarna i em. Ruktigt skönt. Vilken energi man får av lite sol... oooj vad jag längtar till den riktiga våren nu.... Man fick lite lust att skrika Ronja Rövardotters vårskrik idag. Ska nog göra det nästa gång :))
Ikväll avnjöt vi en himmelsk måltid... Den har inget namn , så vi kallar den för Fläskfikfilé i svartpepparsås. Den är fylld med bacon och cantado-ost ( ja eller hur de nu stavas.... ) , ihopasatt med tandpetare... Übergott är det iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar