tisdag 7 maj 2013

Premiär & nya utemöbler

Igår var det badpremiär här på Svampstigen. Ja, inte för mig... Oh, nooo, de är fortfarande liiiite förkallt för min del. I'm a chicken! Av rang!!!
Lucas och hans kompis D, stod för premiären :)  De sa de var skönt, och jag tror dom. Minns själv hur de var när man var liten /yngre, hur skönt de var att ta de där första "pooldoppet" 
Torres däremot, var helt skeptisk. Låg och tryckte under en solstol, och tänkte nog att grabbarna inte var riktigt kloka..
 
 
 
I helgen förnyade vi oss med nya solstolar. Välbehövligt då vi inte hade några.. For ner på Bauhaus för att checka läget. Och med oss hem, fick vi 2 badenbaden samt en cool dubbelsolsäng, en" vippa". (vippen var faktiskt asajobbig att montera! De jefla tyget är sytt preciiiiiis så de går på, om inte ännu mindre.. Nästan ett skilsmässoproject.. Men hey, we did it! Hehehe) 
 
 
 
 
 Hitta massa annat fint med som man blev helt kär i . Bla en paviljong med hörnsoffa..en ny grill.. utekamin, Mmmmm, vill ha.. Men drömmer ett tag till helt enkelt....
 

 
 
 Nästa projekt som är prio 1,blir ett redskaps skjul. De är beställt på Jem & Fix, bör komma denna vecka... Jodiladihoooo, äntligen!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar