söndag 12 maj 2013

Fotbollshelg, chokladpuffar & Kåleröv

Oj, vad det har spelats fotboll i dagarna 3. Vi har varit nere i Höllviken tors, fre & lördag och deltagit i Halör cup. Endast för 10 åringar och den största i Sverige. Riktigt coolt. Vilka grabbar vi har i laget. Vi slutade som 5a av 56 lag i B slutspel. Vi startade upp i torsdags morse med att möta Hammarbys bästa 03 lag. Det blev förlust som vi anade, med 6-1. Häljarp gjorde dock första målet, och de tog bara 1 1/2 minut.... Vilken lycka. Sen har vi mött Oxie, Astrio, Kågeröd, Höllviken, Ystad, Kyrkheddinge..
Lucas var het i fredags. Riiiktigt på hugget! Kul! Därmed blev han utnämnd till lagkapten 2 matcher på raken <3. Vilken krigare, han var överallt och kämpa på. Alla blev lite förvånade redan efter första matchen, vart hans energi kom ifrån. Tränaren frågade vad hans "hemlighet" var. Svaret blev :Jag äter chokladpuffar till frukost.... (och då ber jag på mina bara knän hemma - snälla, ät ägg & leverpastejsmacka, du orkar mkt mer då... Men nopp, chokladpuffar is da shiiiiiit)
Efter matchen mot Kågeröd var de glädjeyra och när Lucas skulle tacka dom för matchen sa han följande : Vi tackar "Kåleröv" för en bra match....
Mmmm, kåleröv - Kågeröd, same same but diffrent.... Oj vad alla skrattade.. Men det bjöd han på :))
Igår var de upp i ottan igen.. 05:50 ringde min kl, och dom andra masa sig upp 06:30. Kl 07 drog vi hemifrån för samling kl 8.
Redan i första matchen, nicka Lucas ihop med en motspelare, ganska rejält, och fick värsta bulan i pannan.... Aaaj...Efter en panodil, vätska och en frukost, var han redo igen för ännu en match. De var en vinna el försvinna match. Och tyvärr blev de förlust med 1-0, och Lucas tog "en smäll för laget" och nickade på en rätt hård boll, och fick ont igen.. Inte så konstigt..
Men som dom kämpa, våra killar. Stolta föräldrar till stolta barn. Det var 3 härliga i Höllviken
 
 
Hammarbymötet
 
Mot Oxie, Lurre laddar för skott...
Glada grabbar efter vinst
Tackar suportrarna.."Dom magiska Chokladpuffarna"
 

1 kommentar: