måndag 20 maj 2013

Att vara Guldmedlem..

Att vara guldmedlem på viktväktarna, innebär att jag nått min målvikt, hållt den stabil i 6v. Jag har hittat rutiner för min vardag. Jag kan konsten att "stå emot frestelser". Jag vet vad jag kan & inte kan.
Jag får kostnadsfritt medlemskap, om jag inte väljer att behålla mitt e-redskap, (vilket jag kommer att behålla då det är ett suveränt verktyg. Det är med mig ööööverallt) men månadskostnaden halveras dock, yeay ;) Jag blir belönad varje år med ny guldstjärna till nyckelringen, om jag behållit min vikt. Så om 10 år, ska de bannemaj hänga 10 stjärnor i min knippe hehehehe. Men såklart måste man gå och väga sig mer än 1 gång per år :)) Det får inte gå mer än max 10 veckor mellan vägningarna inne hos chefen (dvs coachen) . Har man ökat mer än 2 kg får man "böta"  100 kr och TA TAG I SIG SJÄLV IGEN.  Och de vägrar jag vara med om.
Jag är så glad att viktväktarna finns. Man får verkligen äta" allt " och njuta utav det. Men man kan ju inte äta allt alltid. Men det borde vara rent logiskt.. Men inget uteslutande av varken pasta, potatis, bröd, mjöl etc... Underbart!
 
Jag svävar fortfarande på rosa moln... Jag är guldmedlem......
*ler* guldmedlem *fnizz* guldmedlem *ännu större leende *......
 
 
 

1 kommentar:

  1. Ååååå, va fiiiiin :) Jag vill oxå ha en sådan! men jag tror inte jag får det då jag bara har e-medlemskap :( Får väl göra min egen guldstjärna i stället, när jag gjort mig förtjänt av det...

    SvaraRadera