onsdag 1 augusti 2012

Utedag blev innedag med operation bakning

Vi startade dagen med att åka till Center Syd ( efter en lååååång slapp förmiddag) . Vi lämna tillbaka glassmaskinen på El-Giganten. Det var ingen bra maskin det där... Blev aldrig "glassigt" ingen hård glass, bara mjuk,,, värre än mjukglass... ( och bara bara massa grädde... icke bra för min kropp) Så nä, lika bra att lämna tillbaka möget.... !!!
Tot värdelös maskin.
Sen var vi på Telenor och fixa ett abonnemang till Lucas. Han har haft kontantkort via Halebob. Ett skit kontantkort enl vår mening. Man laddar det med 300 kr för att få 5000 fria sms och fri surf.. Men det vi aldrig fick reda på att det varade bara i 30 dagar, även surfen.. och man kan inte ladda ett kort var 30:e dag för 300 kr... vansinne... Surfen tog också slut.. Han sms:ade givetvis aldrig upp de 5000 st, men efter 30 dagar var det stopp.... Nu fixa vi ett på Telenor. 149 kr / mån, ingen bindningstid, 3000 fria sms var månad, fri surf. Känns mycket bättre.
Sen var det jättefint väder ute idag. Men då vi ska åka och gratulera mamma i morgon, så har jag bakat åt henne idag. Hon önska sig inget i år, utan har beställt hembakt. Det blev Kanel/Kardemumma snurror, syltkakor, gaffelkakor, Sega Choklad kakor ( utan vetemjöl... ) och en brödlimpa. Nu kan hon fylla sin frys ett tag i allafall.
Yja... Såhär såg det ut i em i denna del av köket..
Det tar längre tid att baka än man tror... 

Kanel/Kardemumma snurrar

Syltkakor

Filmjölksbröd

Gaffelkakor

Sega Chokladkakor

Hela eftermiddagendagen har gått åt... Sen ska det ju fixas middag på det med.. .. fast man inte själv är hungrig, är här ju andra som är det... Idag blev det hemlagad potatismos och falukorv ( mackisar till Lucas, han gillar bara skolans potatismos, och jaaa, jag är en sann curlingmamma hehehehe pallar inte höra pust & stön & suck, om att maten inte smakar.. ) . Ingen hotelmiddag precis, men gott var det.

Ojsan saaa... Glömde bort grönsakerna ikväll... Ajja bajja Linda!

Nu är jag slut som artist. Efter allt stohej i köket idag, kände jag att det var dax för en lång kvällspromenad. Jag och en vän var ute och gick en lång runda här i Häljarp. Tog golfbaneslingan idag. Jag kom hem lagom till solnedgången. Och den var på gränsen till röd. Lucas säger att han hört på sommarlovsmorgon, att om det är en röd solnedgång, blir det fint/vacker väder dagen efter. Så man kan ju hoppas....


Ikväll blir det film... Michael sa han kunde slita sig från OS vid 22 tiden... Vi ska se Men in Black 3

2 kommentarer:

  1. Jösses vad ambiös du är :-)
    Hoppas verkligen mamma uppskattade presenten ;-)
    Ha det bäst!
    Kramisar......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mamma uppskattade presenten :))

      Radera