onsdag 30 november 2011

Ikväll blir det julpynt....& lite bak

I morgon stundar 1 december.. Haaaallå.... 1 december.. Galet vad tiden går..... Lucas ska få en klapp i strumpan nu ända fram till jul..., Tur man kan fixa mkt själv, annars kan jag tala om att det är rätt så svårt att komma över små paket till vettiga priser...... Detta är sista året han får klappar i 24 dagar. Nästa år kommer han enbart få på helgen.
Så ikväll, när han kommer hem från fotbollsträningen, ska vi leta upp strumpan och ställa fram lite tomtar och göra det mysigt... Undra om jag får spela min " jul musik" idag istället....? Ska passa på nu när han är borta hihihihi. Stämning ÄR viktigt! Och medans de är på träning, passar jag på att baka lite knäckiga kanelsnitt.... :)


                                                                 

Pyntat till kolegan

Ville uppmuntra min kolega, och passade på att pynta hans skärm när han var på lunch... Och vråla på lite julmusik (som han inte alls gillar.... )
Reaktionen sen.......blev inte riktigt som jag tänkt... Fick en mördarblick och ett: Hämden är ljuv...." Oahhhhh vad rädd "jaaag"  blev..... NOT. Man måste ju få ha "kul på jobbet" eller?Ny sida :)

Jahapp.. Då har jag gjort en "ny sida" som jag döpte till julgodis.. Kommer kanske bli lite bak och då vill man hitta det lätt :)
Jag brukar ofta använda mig om Jenny Warséns bloggsida, som hon har genom Pernilla Whalgren. Många goda recept på såväl mat som godis & bakverk :) Sidan finns här

tisdag 29 november 2011

Pyssel....blev ....tja inte som planerat..

Ikväll skulle jag & Lurre pyssla lite.. Lite julpyssel, efter middagen.
Vi hade beställt en tidning från ett jultidningsförlag. Vi skulle göra ett julskepp, fjärilsmobil & ett hängande hjärta.
Efter maten fick jag riktigt magknip, feberkänsla och mådde allmänt kasst, bra början!?!?
2 panodil & 30 min på soffan gjorde susen :)
Vi tände upp ljus, starta julmusik och börja klippa.. Efter ca 2 min kom Michael och stängde av musiken för han skulle spela x-box och ville inte ha störig julmusik på.....???? Oookeeeej.... Jaja, vi fortsatte med vårt, utan julstämning.  Men med några korta strömavbrott, en orolig Lucas & en rätt så irriterad Linda pga en uuuuur dålig beskrivning på skeppet, gav vi upp projektet... Fortsätter en annan dag helt enkelt... Vi han bli klara med hängande hjärta och Lurre var helnöjd. Skönt det iaf... För det var mer än vad jag var...


måndag 28 november 2011

Besök på nevrokirurgen i Lund

Hade tid idag på nevrokirurgen i Lund ang mina diskbrock. Livrädd var jag.... Dels att åka hiss, upp till våning 9, heeelt ensam... Jag som har hissfobi... :( hatar det, pulsen var på mer än max när jag steg in. På vägen upp tänkte jag mkt på sprutan jag skulle ; hjälp, tänk om de träffar/sticker fel, och jag får ligga som en grönsak resten av livet, tänk om jag tappar talet? Ja, jag är en tänkare och jag oroar mig helt för mkt. Uppe på våning 9 leta jag genast upp en toalett, så jag kunde tvätta bort handsvetten, göra andningsövningar och coola ner lite..... Efter 5 min kändes allt ok igen. Ända till jag anmält mig i receptionen och satte mig och vänta på dr Ola Nilsson.. Då kom allt över mig igen....med sprutan... Ville tänka på annat...
Fick lite flasch back när jag satt där.... För mer än 10 år sen, kanske 12, fick min pappa en hjärnblödning, en stroke, som förändrade både hans och resten av familjen s liv, rejält.... Från att ha jobbat 7-19 var dag ( jobbat & jobbat, synd och säga, men varit hemifrån iaf) varit fullt frisk, till att ligga och vara halvt förlamad i ena kroppshalvan och tappat lite av minnet och inte veta varför man ligger på nevrokirurgen, typ: vad har hänt, ta mig härifrån, jag har en firma att sköta, försöka resa sig upp ur sängen utan det händer något,  för att i nästa sekund storgråta utan att förstå varför, att inte fatta man bara kan hålla tidningen med "en hand" och dels läsa den upp och ner... Att skämmas inför sin familj, inför sina barn & barnbarn, fru.... Ja det var hemska minnen som ploppa upp.

Minns dagen, minns eftermiddagen då min syster och jag åkte dit, upp på nevrokirurgen, upp på vån 9..... Jag såg min egen pappa ligga där, isängen, gråtandes, skamsen... En stroke, ett handikapp, som han skulle leva med resten av hans liv....

Hur gick det då för mig idag? Jo, jag slapp sprutan!! Var inte lönt sa han.. Vi kom istället fram till att det är operation som gäller för min del.... Nästa gång jag får ont, eller mer ont än jag har idag.  Ont har jag fortfarande, men inte lika mkt som för 1 mån sedan,.så det går förhoppningsvis på rätt håll. Hade ett rejält brock och 2 andra buktningar. Fick se alla bilderna.. Riktigt häftigt faktiskt!! Där fanns dock ett krux... Jag äter waran, har haft proppar i vaden & i lungorna... De var mindre bra. Risk för propp igen var ett problem, att jag åt waran var ett annat bekymmer....med tanke på läkning, blödningar mm.. Men inget var omöjligt. Och jag fick ett bra förtroende för honom! Så fick jag ont igen, innan feb, var det bara att ringa receptionen, så fixa han en akut operation! Dom är fantastiska i Lund.

Lider så med min syster..... Som fått exakt samma som mig... :( märkligt nog...Hon har rejält ont och jag vet exakt hur det känns. Hennes är dock ngt värre än mina, då det ena buktar mot struphuvudet... Idag fick hon sin dom... Hennes är INTE självläkande..Hon måste opereras... Jag lider och hoppas verkligen hon får en tid inom kort!! Inte kul att gå såhär,.och framförallt inte nu innan jul när här är mkt att fixa med..typ 1000 saker... Bara att kavla upp ärmarna och hjälpa så mkt det går :))

söndag 27 november 2011

Hemma meck...

Har blockljus till advent istället för vanliga tradionella ljus... Ville ha siffror på dom, hade ju inga hemma ( inget man har liggandes precis....) Orkar inte åka och leta vart man köper.... Så varför inte göra egna? Hahaha synd och säga dom blev snygga, men hemmagjorda är dom iaf, och jag & Lucas fick en pysselkväll ihopa. Medans jag klippte, så löste han korsord... Detta var mys på hög nivå  :)Kan inte bli mer än en stolt mamma. Vilka underbara barn!

Prispengar skänktes till regnskogen

"Landskrona ska växa – en ren stad blir vår läxa". En klok och klämmig slogan, signerad klass 2 A på Tallskolan i Häljarp. Till och med så klok och klämmig att den gav klassen 4000 kronor i prispengar när Landskrona stad i våras arrangerade en tävling där uppgiften var just att ta fram en slogan för en renare stad.

Fyratusen kronor är en hel del pengar. Så vad gör man med dem? Köper något roligt till klassen? Godis? Barnen i Tallgrenen, som klassen också kallas, kom efter en stunds diskussion fram till en bra lösning.
– Vi ville skänka pengar och då blev det till regnskogen, berättar Ebba Nilsson som är ett av de 21 generösa barnen.
Världsnaturfondens tropikskogsarbete fick 1500 kronor och för resten av pengarna gick alla tillsammans med klassfröken Sara Lundahl på bio i Landskrona och såg "Savannens hjältar" i 3D.

– Vi vill ju inte att man ska hugga ner regnskogen, för då får djuren ingenstans att bo, förklarar Viktoria Trivic.
– Ja, för där får djuren frukt och mat, men om alla djur dör, då är det inget roligt alls kvar på jordklotet, tycker William Wramfelt.
Gemensamt har man också byggt en fin modell av en bit regnskog, som den ser ut – när den växer och gror fritt, men också när den skövlats. Arbetet med modellen har gett upphov till massor av prat om miljön, både på nära håll och ur ett större perspektiv.
Djur i allmänhet och tigrar i synnerhet är uppenbarligen något som de små i tvåan gillar och värnar om. Därför stod glädjen högt i tak när Sara Lundahl avslöjade att hon – för att matcha ungarnas givmildhet – ville bli djurfadder. Eleverna fick välja djur och då blev det förstås tigern.
En alldeles egen tiger har de också. Han heter Leo och är riktigt, riktigt tam. Ungefär så tam som gosedjur brukar vara.


Klassen

Model av skövlad regnskog


Vad är det för väder på första advent egentligen??

Regn & plusgrader, och värsta stormen.... !?!?!? Hade ju planerat att åka in på julskyltningen i stan... Men helt förtrist väder. Just nu känns det som jag/vi bojkottar den, tyvärr.... Stackars alla inne i stan som jobbat så inför denna dag... Hoppas det kommer lite folk ändån till dom!
Jag och minimannen har planerat att vi kör en bakdag istället. Lussebullar & knapriga kanelpinnar står på schemat idag. Stora mannen  är och jobbar idag..... De skulle göra ngn uppdatering på jobbet, så var det tvugna att fixa det idag när alla andra "normala" människor är lediga.... Han ser vi nog inte förrän ikväll..... Med andra ord, så får jag och lillfisen fika ensamna, till nybakta lussebullar, i soffan, under täcket, till filmen" Smurfarna" ( en fantastiskt rolig film!! Börja se den i fredags, mååånga goa skratt, och myyycket humor, i min smak, synd inte Lucas fattar allt.. men han skrattar när jag skrattar iaf :) Och så får vi tända första ljuset i advents "tjofräset" ( har tappat ordet för det... gaaagh, vad heter det? )

Gårdagen...

Blev succé!! Maten räckte till alla, allt blev super gott. ( Hejja till den som uppfann "stekpåsen" ) Oroade mig helt i onödan... !! Kändes som alla var nöjda & belåtna. En ny tradition är i rullning ;)
Glömde dock ta massa fotto på allt och alla. Får snotta några sen av de andra som hade kamera


torsdag 24 november 2011

En tankeställare

Läste detta på en inlägg i "ansikts boken"... Tyckte den var fin, och snodde den :

En pappa kommer hem sent från jobbet, trött & irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren.

Sonen: Pappa får jag fråga dig en fråga?
...
... ... ... ... ... ... ... Pappan: Ja, vad är det?
Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen?
... Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt.
Sonen: Jag vill bara veta, berätta va du tjänar i timmen!
Pappan: Om du absolut vill veta de, så tjänar jag 100 kr i timmen.
Sonen: ohhhh :( får jag 50 kr?
Pappan svarade förbannat: om den enda anledningen till att du fråga är att du ska få låna pengar för att köpa något fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt var dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!!

Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren.

Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka: kanske va de något som han verkligen behövde dom 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar Han gick till pojkens rum och öppnade dörren....

Sover du, min son? Frågade han
Nej pappa, jag är vaken.
Jag har tänk, kanske va jag lite hård mot dig innan, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig, här har du dina 50 kronor du frågade om!

Pojken satte sig upp och log, "åååhh, tack pappa!"
så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar.

Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen.
Varför ville du ha mer pengar när du redan har?!! frågade pappan.

Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa:
"för ja inte hade tillräckligt men nu har jag! pappa jag har 100 kr nu kan jag köpa en timme utav din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! Var snäll att komma hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig!.

Pappan blev förkrossad. Han lade sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom.

Detta är bara en påminnelse till alla er som arbetar så hårt i livet, vi bör inte låta tiden glida genom våra fingrar utan att ha tillbringat någon tid med dom som verkligen betyder nåt för oss , dom tätt inpå våra hjärtan. Kom ihåg att dela för 100 kr av din tid ihop med en du älskar.
Om vi dör imorgon kan firman vi jobbar för lätt ersätta oss inom några få dagar. Men familj och vänner som vi lämnar kommer känna tomheten och förlusten i resten av deras liv !!

Innre kaoz

  
Just nu har jag nog ett innre kaoz... Jag vill inte stressa, gör det ändå, inombords... Kaoz!!!! Jobb, hus, hem & helst ska allt vara tipptopp. helst ska man ha rasat 10 kg till jul åsså. Helst ska man motionera varjedag............  Man hör den ena efter den andra som putsat rutor, storstädat satt upp adventsstackar &stjärnor, ooch har det sååååå mysigt osv... Jaha... när i helsike ska jag hinna med det då????? Tänk om man haft en betjänt & hushållerska. Det ska jag ha när jag blir rik!! Blir inget pynt i detta huset till första advent.. Jag vill, jättegärna. Men jag har prioriterat bort det, för det kommer inte fungera.. Jag vill handla nya stjärnor till fönsterna, vita på ekfot, vill inte ha våra stakar som är från 1996 där den ena glödlampan efter den andra är sönder....... men nä, blir ingen handling heller... ( ett annat ord = onödig kostnad/utgift......)
Jag får gå in för att försöka få huset städat & fönserna putsade till andra advent istället alt tredje,..... har inte handlat på mig ett ända blockljus/advetntsljus heller........  Nått inom mig stämmer helt enkelt inte, för detta är absolut inte likt mig....

På lördag blir det kalkon istället för gås. Funka bättre med köttmängden.. Hitta till ett shysst pris på Willys igår.. Idag ska jag ge mig ut och leta efter stekpåsar, för det fanns inte på Willys... inte vad jag hittade...
I morgon, ska alla andra tillbehör inhandlas, de vill säga, potatis, gelé, äpplemos, grädde, buljong, brysselkål, rött vin, äpple & vaniljsås.... Har säkert  missat massa... Får skriva inköpslista ikväll.... Köpte 2 kalkoner,   varav 1 ska tillagas redan i morgon kväll..... Ska bli spännande...... :))

                         

tisdag 22 november 2011

En vanlig dag på jobbet...

-Hej!

-Hallå hejsan! Jag ska hämta bilen. Var ligger den?

-Ska du hämta en MB sprinter?

-Va?

-En sprinter?

-Vinter?

-SPRINTER!

-Va? Vinter?

-MERCEDES SPRINTER!

-Ja,ja

-Vill du titta på bilen först?

-Ja. Var ligger den?

-Bilen står och går här utanför

- Den startar?

-Ja, den står och går

- Den startar?

-JA, DEN STÅR OCH GÅR!

- Ok, jag titta…. Den startar?

- JA, DEN STÅR OCH GÅR NU!

-okok2 minuter senare…-Hallå hejsan. Den startar inte.

-VA!? Stängde du av bilen?!

-Den startar inte.

-Stängde du av bilen?

-Ja

-Då får jag skicka ut någon med starthjälp…..

måndag 21 november 2011

Same same but diffrent....

Pris på fryst gås på City Gross = 149 kr/kg, behöver 5-6 kg

Pris på fryst gås Willys = 349 kr FÖR 5 kg

Pris på fryst gås Hemköp Rydebäck = 49 kr/kg, enl min pappa, OBS, bör kollas upp, kan lika bra vara en bluff, han kan förväxlat den med annat...

Hmmmm.......

söndag 20 november 2011

Dax att förbereda sig

Nästa helg, på lördag, har jag arrangerat en gåsa middag för våra syskon m barn. Alla kunde inte. Vid kan bli 13.... 11 blir vi garanterat.
Vet inte om jag tagit "vatten över huvudet" eller vad det heter... Jag ska tillaga en mega gås, göra brun sås till alla. Jag som inte ens gjort en egen kyckling någongång... Brunsås? Ja, det har jag gjort, men inga garantier att det fungerar varje gång..
Jag får googla helt enkelt. :) och får ha en öppen linje till mamma,.så hon kan svara på alla mina frågor... Men stekpåse borde ju fungera det med. Har hört att många använder det till kyckling... Det borde underlätta....
Tillbehören är jag klar över, brysselkål, rödkål, gelé & äpplemos. Och självklart en äpplekaka till efterrätt...

Finns det gås att köpa överhuvudtaget i butikerna,.tänk om allt är slut.... Gaagh...


Speltime...

Har lirat ett parti Kalaha med Lucas.... Vi spelar helt försällan vanliga spel. Tror vi får ändra på det. Det är ju jättemysigt när man väl gör det. Vi tände en massa ljus, sen satt vi bara och njöt & hade kul ( jag hade mest kul, jag vann juh hihi)
Och innan dess, har jag fixat lite på framsidan. Ryckt upp ogräs, sopat, klippt grenar mm. Här ser förfärligt ut... Bättre nu iaf, men jag är inte nöjd. Jag känner att vi nog ligger på innelistan av Häljarps fulaste/tråkigaste framsida. Det har inte funnits en blomma i krukorna på hela sommaren eller hösten som piffat upp det lite. Blir det ngt till jul? Nä, mest troligt inte. Helger går åt till annat, och det mörknar kl 16 när man kommer hem från jobb... När ska man hinna?fredag 18 november 2011

Välkommen fredag....

Vilken vecka....vilken dag...... Börja bra med en shoppingtur till Gekås, sluta med ännu en stressfredag på jobbet. Kabelbrott i Gbt igår, vid lunch, som orsaka att hela tele2 nätet låg nere mellan 12 & 02 inatt... Kul? Inte ett dugg. Vi förlora en halv dags arbete, som ska tryckas in på fredagens timmar....som annars knappt räcker till. Galet är det. I veckan har jag mött galna clowner på sjukan, och idag såg jag en lössläppt elefant inne på City Gross. Nä, thank god its friday! Nu hoppar jag i min nya mysiga halvfula nyinköpta "jumpsuite" som jag hitta på ullared. Möjligtvis världens längsta... Men där fantes ingen mindre och jag hade bestämt att en sådan skulle med mig hem! Den fyller iaf sin funktion, den är varm & mysig :) Lite meckigt när man ska på toa....... Men allt kan ju inte va perfekt ;)


torsdag 17 november 2011

Clown invation...

Kom ut från provtagningen idag, och hela sjukhus foajén var invaderad av räliga clowner.... Jag gillar verkligen inte dessa figurer... Opolitliga, elaka ja, det borde räcka...... Wohääää


Laget leder fortfarande...

Har precis kommit tillbaks från min lunch. Har varit och tränat en stund. Allt för laget, och för att behålla första platsen:) . Fick reda på första priset idag, vad man vinner. En powerball.. Har aldrig hört talas om denna pryl...
På den personliga tabellen, ligger jag på en 20:e platsonsdag 16 november 2011

Idag är det ingen vanlig dag....

För idag är det min kära systers födelsedag <3 Hoppas du haft en underbar dag idag. Vi har ett litet pkt som väntar :)
Kramar från oss alla ...

tisdag 15 november 2011

Årets första...

Mmmm, sitter i soffan och njuter av årets första intag av glögg. Lucas har spelat julmusik här i em, så jag fortsatte myset nu i soffan med glögg & några pepparkakor... Gud vad jag längtar till julen nu....


söndag 13 november 2011

Fars Dag & boken om Zlatan...

Undras hur många pappor som fått denna boken idag? Dock inte min pappa, då han "avskyr Zlatan". Hur man nu kan göra det...... Sonen min gav iaf sin pappa denna efterlängtade bok, samt en mössa :) Till frulle/brunch, blev det nybakade scones ( som inte alls blev bra...det får bli en träningsak kom vi överens om.... ) Sen blev det en lugn skön härlig söndag, med absolut INGA måsten, underbart! Min far, får vi gratta nästa helg, då han hade annat på sitt schema idag.


lördag 12 november 2011

På årets önskelista..

Står ett fotbollsspel för Lucas del. Vi var hos doktorn häromdagen, och i väntrummet fanns just ett fotbollsspel... Dock tyckte Lucas det var liiiite förlitet... Han ville ha ett som var lite längre... Hmmmm "keep on dreaming" säger jag bara.... :) Blir inget fotbollsspel detta året heller.... Har inte hunnit med att bygga ut huset :))Cupcakes

Jodåsåatt..... Jag provade häromkvällen att baka cupcakes för första gången.... Det blev ganska så bra, och fick ett högt betyg på födelsegrisen samt de andra kolegerna :) Det bjöds även på en morotskaka som Irmas mamma hade bakat.....Den var grymt god!
Snart har jag ännu en kolega som fyller år.... Blie det cupcakes då med? Mmmm inte alls omöjligt :)) Måste prova lite andra sorter med juh..
onsdag 9 november 2011

Överraskning på G

I morron fyller en arbetskamrat år... Hon ska få en överraskning av oss tjejer på kontoret..  Jag har fixat lite nu ikväll... Ett hemligt uppdrag... Kan inte skriva vad nu, då jag vet hon läser här ibland..... Bildbevis kommer i morgon.. Känner mig allt lite stolt ändå :))

tisdag 8 november 2011

Tomheten består.......

Hämtade idag vår älskade Tajan från djursjukhuset. Nu finns han hos oss igen. I en urna, full med hans aska, hela han ligger där... Ofattbart.... Vi har satt han på skänken, tillsammans med ett fotto och tänt ett ljus för honom... I helgen kommer han begravas...


Kungen...


söndag 6 november 2011

2 veckor av saknad...

2 veckor har gått idag. 2 veckor av saknad, av vår älskade Tajan... Du fattas oss enormt mycket, sorgen tar aldrig slut.... Gör fortfarande ont i hjärtat... Djursjukhuset ringde precis och sa att askan kommit. Vi ska hämta den i morgon el tisdag. Vi kommer att begrava honom i trädgården, tillsammans med en fin låda, proppad med minnen till honom från/av oss.

<3 <3 <3 Älskar & saknar dig så, älskade vän.....

Ännu en helg som rusat iväg...

Vilken helg... Snart är den över för denna gång.... Tyvärr, den går helt försnabbt... Denna helg har bestått allt från tandläkarbesök, jobb ( där jag fick assistans av Lurre ett par h ) , fotbolls cup i Södra Sandby i fredags kväll, som gick sådär, fotbolls cup i Eslöv igår kväll, där gick det fantastiskt bra! Idag var det träning som vanligt för Lucas....  Själv har jag mest slappat idag. Känns som jag behövde det... Imorgon bitti är det dax att ta en löparrunda igen.. I denna stund längtar jag till det.... Härlig känsla ;)Tandläkarbesök... Ganska så spänd.....
"Donken lunch" på jobbet.. som vanligt äter man vid datorn ;)

Fre kväll i S Sandby. Publiken på våning 2 

Mellan matcherna kan man sysselsätta sig med det mesta, varför inte spela på pappas mobil....

Lör kväll i Eslöv.. Anfall av Häljarp pågår....

Såhär tackar man suporterklubben efter en mkt lyckad cup. Alla nöjda & glada...

Lurre går runt & njuter av lycka.....

Söndag = soffhäng.... Här, mys med Torres. Som verkligen parkera sig i soffan heeeeeela dagen...

fredag 4 november 2011

Lite "jobblyx"

Sitter hemma nu på fm och jobbar..... I morgonrock...!! Lite vardagslyx...... !!! Tänkte jag skulle varit ledig idag, men det gick inte som planerat.... Lucas har tid hos tandläkaren 11:30, så jag tog fm ledig iaf.. Eller ledig och ledig, jag jobbar lite med :) Men detta är jobblyx på hög nivå,  lapptopp, kaffe ( zoegas, inte ngt jäkla pulverskit) morgonrock, tv i bakrunden ( barnprogram, men ändå.... ) Jag njuter... :)

torsdag 3 november 2011

Hyfsad vecka..

Denna vecka har jag vatt på gymmet i Häljarp 3 ggr. Skulle joggat i morgon bitti, men jag ska vara hemma med Lucas på fm,..
En dag var jag på Form & Figur för att väga mig, eller få reda på hur mkt fett där fanns i kroppen osv. jag ville INTE veta vad jag vägde, och det höll hon tyst om.. Jag hade 38% fett i kroppen. Musklerna vägde mer i vänstersidan än i höger, trots jag är högerhänt.... Jag skulle givetvis minska så mitt fett låg mellan 22-28%.. Känns tufft, men det ska gå såklart.
Nästa vecka blir det träning 4 dagar på gymmet, och 3 dagars löpning... Det går på rätt håll iaf. Ska föra in mina poäng med på kvd games i morgon... Har inte hunnit med det sen i tisdags... Jag hoppas lag 2 fortfarande leder..

Blev helt tårögd idag...igen...

Min älskade Lucas har ritat en teckning på fritids... "Mamma, denna ska vi lägga i Tajans grav".... Jag kunde inte hålla tillbaks tårarna...


onsdag 2 november 2011

Istället för en kaka....

Blev det fruktsallad. Åååh vad gott det blev. Min kära systerdotter Sanna kom på besök ikväll. Då vi båda lever (försöker iaf... ) sunt, bjöd jag henne på en fruktsallad.  Och för att lyxa till det lite extra, hade vi lite vaniljvisp till. Supergott blev det, och vi fick en mysig pratstund tillsammans ;)


tisdag 1 november 2011

Trist dag...

Dagen börja sådär... Sovit på soffan inatt pga makens mega snarkningar... Sov inget vidare iaf.. Börja morgonen med en promenad... i min ensamhet....... Hem, duscha, missa nyheterna på tv:n, rucka på morgonrutinerna är inte bra... Inga roliga kläder att dra på mig..., allt har krymt i tvätten elle rngt.. Nähä, bara till att stryka en skjorta för det fullkomligt "ekar" i min garderob. Strykjärnet balla ur, det blev inte slätt som jag ville iaf.. Han knappt platta håret innan det var dax att lägga i en högre växel för att se till lilleman kom upp, satte på äggkokaren... hade i förlite vatten upptäckte jag sen på jobb, gulan var iiiinte hård... :( Lämna Lurre på fritids... Givetvis hade jag glömt min dator hemma, hem igen, känna på ytterdörren typ 20 ggr så jag verkligen hade låst det ( kallas det tix eller nått...? ) In på jobb, telefonmöte 08:30.. Musen hängde sig, HELA tiden, kuinde inte logga in och få min statistik som jag skulle redovisa.... Tur man kan kolla mail i mobilen ibland.... Starta om datan 4 ggr.... Spillde kaffe på min ny strukna skjorta, ottippat... Nä.....
Åkte och träna på lunchen, anmälde mig till ett spinnpass på måndag... Allt för att få poäng i KVD Games.... Tillbaka på jobb.. Spillde ännu mera kaffe på skjortan, och lite på jeansen också när jag ändå var i farten.... Bråka med en norsk bilhandlare ett tag, ingen har vunnit än så länge, kampen består... Fick mail av maken han var tvungen att jobba länge idag så  farmor hämta Lucas , men att jag ändå skulle snabba mig hem.... Att ta på en trång jacka med träningsvärk i en stressituation är banne mig inte lätt... Men den kom på tillslut, efter lite ojande..... Min kollega undrade om jag hade ont i öronen....? Hahahaha, nä, det är bara jag som trär på mig min jacka och har träningsvärk i bägge armarna och i bröstet.....
Hem, och såg till min förvåning, där var upprymt, diskmaskinen var tömd, rent på vasken, rent överallt... åååh tack kära svärmor, verkligen supersnällt... Tog en kopp kaffe med henne innan hon stack hem igen... lucas blev hungrig, kl närma sig 17.. "Var är pappa" var den ständiga frågan, jag är hungrig... Tja, vi skickar sms och väntar en kvart, sen äter vi bestämde jag..... Han ringde upp och sa han var på väg.. Jahapp, dax att börja på maten...Hmmmnär svärmor varit här och städat, ja då får man leta upp sina saker som inte finns på sin plats helt plötsligt... Vispar & slevar låg på ett helt annat ställe.... :)) Men allt blev bra tillslut. Vi fick vår omelette i slutändan, utan att bränna den :)
Lucas hade fått chokladkex av farmor till fika i em... Helt okej att ta en mysfika med henne mitt i veckan.. De ligger kvar i kylen .... änsålänge... Gissa om han tjatat 10 000 ggr nu ikväll att han vill ha "ett", bara "ett" Jag säger nej, nej och åter nej....Oj, vad jag är taskig.. han vill ju bara ha ett kex.. Nä jag står på mig och ger han en morot istället. Hmm hur poppis är jag nu på en skala 1-10...  Säkert underkänd... Men jag kommer inte att ge mig.. Kl snart 21 och han ska isäng. Jag tänkte placera mig i ena soffan, då mannen ska se CL-fotboll, som inte alls intesserar mig... Jag skulle ju se Desperate Housewife´s på 5an... Är det då denna tv serie ikväll????? Nääääää, det är en film istället... Aaaaah, varför en film på en tisdag??? Och varför ta bort den serien just idag, när jag behöver lite uppmuntran???? Jaja, fick ett tipps om att se Big Bang Teori istället.. Hoppas det är lika bra... Eller så kanske jag somnar..... Öppna datorn och tänkte jobba lite. Efter jag läst första mailet, blev jag tosig igen... Vad är det med vissa folk......Nä, lika bra att stänga burken igen.....Och sen surar jag lite för att jag inte kan komma in på sidan för att registrera min träningspoäng idag, för att se hur det går för min grupp.... Leder vi elelr? Ja, det får jag se i morgon helt enkelt.....

Såhär känner jag mig nu.....

I morgon är en ny dag, med nya möjligheter. Mitten på veckan, snart helg igen... Och det är Grey´s Anathomy, mmm lovely <3 Såvida inte det med blir inställt....

Miss U, min lilla sötis <3

Kanske en engångsföreteelse, kanske inte....