söndag 20 november 2011

Dax att förbereda sig

Nästa helg, på lördag, har jag arrangerat en gåsa middag för våra syskon m barn. Alla kunde inte. Vid kan bli 13.... 11 blir vi garanterat.
Vet inte om jag tagit "vatten över huvudet" eller vad det heter... Jag ska tillaga en mega gås, göra brun sås till alla. Jag som inte ens gjort en egen kyckling någongång... Brunsås? Ja, det har jag gjort, men inga garantier att det fungerar varje gång..
Jag får googla helt enkelt. :) och får ha en öppen linje till mamma,.så hon kan svara på alla mina frågor... Men stekpåse borde ju fungera det med. Har hört att många använder det till kyckling... Det borde underlätta....
Tillbehören är jag klar över, brysselkål, rödkål, gelé & äpplemos. Och självklart en äpplekaka till efterrätt...

Finns det gås att köpa överhuvudtaget i butikerna,.tänk om allt är slut.... Gaagh...


1 kommentar:

  1. Du kommer klara det galant!
    Gör klar såsen i såpass tid att du hinner skicka in Micke till Coop för att handla sås på tetra om det skulle skita sig....
    Och hittar du ingen gås så kör på kyckling eller kalkon i stället - det viktigaste är ju att ni träffas och har kul!!!

    SvaraRadera