onsdag 8 juni 2011

Studenten.....

Då har man varit på årets första och ända studentfest :)
Hos Tommy, i Karlshamn eller i Svängsta... Vi börja i Svängsta, i hans skola. De var 2 klasser som gick ut.  Så kul det är att se alla så fina, killarna i mörka kostymer, tjejerna klädda i vitt, alla är glada och spralliga. Minns det själv, trots det är 17 år sedan....
Vi åkte upp, med Mona. Krilles brödrar och mamma & janne var där. Även Pelle, (Tommys pappa),, farmor Liselotte och lillasyster Minna var på plats. Så himmla kul att se hur överraskad han blev.
När vi var klara på skolan åkte vi hem tills hans lägenhet för att ge presenterna och inta lite snacks :) Therese, Krille & Jocke hade fixat ihop ett bildspel på honom i powerpoint, från han var nyfödd fram tills idag. Jättefina bilder och kul att titta på :)
Efter det begav vi oss till en restaurang i Karlshamn för lite käk. Gott och trevligt och mycket skratt. Barnen, Lurre, Marcus & Minna hade med en kul stund tillsammans.
Hans pappa höll även ett lite tal som var fint, och berörde lite i slutet av det..
Nu dröjer det ända till Jocke tar studenten, 2 år till, innan alla möts så igen.

Tack Therese & Krille för en super trevligt em/kväll & grattis Tommy till studenten och lycka till i framtiden.
Nu sitter vi i bilen på väg hem.. Lurre somna som en stolle, det gör jag med snart.... I morronbitti e man inte så tuff när kl ringer.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar