tisdag 25 januari 2011

Träning.....

Har preis kommit hem från gymmet. Shit pommfritt vad det var jobbigt... och myyyycket folk var där, så det blev lite väntetid :( Men jag gjorde en uppvärming som blev stentuff... Crosstrainern var ledig, tjoohoo tänkte jag. Satte på den, och kom på att jag kan ju inte denna maskin.. hmmm, feg som man är, vågade jag INTE fråga om hjälp.. Nä, nä, detta fixar jag ändå. Pilla lite på knapparna och drog igång ngt som verkade bra.. Det var backträning.... i 30 min, svetten lacka kan jag säga. Dock skönt efteråt. När jag stod där och höll på, så nynna jag låten: Run to the Hills med Iron Maiden i stort sett hela tiden hahahahaha.Sen blev det lite styrketräning efter det. Dock inga sit -up´s, det gjorde jag hemma sen på min pilatesboll. Mycket skönare + där är ingen som ser eller tittar på en :))
Middagen idag bestod av en härlig wook, med en bit fläskpannka. Älskar verkligen grönsaker. Har minst halva tallriken full med grönt innan något annat läggs på.

Även den här lilla herren blev hungrig.......... spana in hans ledsna ögon, alltid synd om honom..... Detta är hans kl 17:00 look...




Nu är det dax att slappa lite i soffan innan sängen kallar. I morronbitti väntas en joggingrunda :)) OM! det inte är flera minusgrader...... Har t o m skapat en ny spellista på mobilen så där enbart ska vara bra musik =)
Mikrofonkåt med September ligger såklart som nr 1


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar