fredag 29 maj 2015

Sjukstuga, nåbar och pizzakväll

Förkyldning råder här för tillfället ... Helvetet bröt ut på mig i ons kväll...som en blixt från en klar himmel ... Jag hatar verkligen att vara förkyld!! Jag blir värre än ett barn, el en man som är förkyld.. De är jäääääööttesynd om mig... :( enl mig själv... 
Hemma från jobb i dagarna 2 ,, igår och idag.. Efter jag lämnat lurre på skolan har hag kört hem igen och bäddat ner mig och sovit som en stock igen.. Panodil och ortrivin har varit mina bästa vänner var 3e timme.. Och tv:n såklart ;) 


Nu ikväll känner jag mig bet bättre, skönt! 

Fredrik var iväg på nån rektorsträff i Ängelholm ikväll. Jag och lurre körde honom dit , och hämtade honom. Undertiden han käka, drog vi in till Munka och checkade läget på pizzeriorna ;) 

Där stötte vi lustigt nog på Henke, Fredriks bror, och hans polare Jocke. Vi beslutade oss för att käka pizzan hemma hos Henke .. Skulle ändå dit senare för att hämta nya jackor . Jag tog en klassisk  kebabpizza och Lurreman en kebabtallrik . Satt som en smäck. Det blev en kulig kväll med masa skratt. 
Vid 20:30 snåret åkte vi och hämta upp rektorn igen inne i Ängelholm .. 
Hemma igen mös vi en stund i soffan innan lurreman hoppa i sängen .. Nu har han börjat få ont i halsen också ...skit...  Jag hoppas han klarar sig! 2 matcher ska spelas på söndag... 
Inget godis ikväll heller,,, woop wooop... Frukt is da shiiit 

Men såklart blev de fredagsfika i vanlig ordning, så sockerintaget är som de ska ändå hehehe... Lurre baka igårkväll .... Gött!!! 
Jag e sååååå svag för kakor/bullar .. Attans också .... Men är man sjuk så är man sjuk ... ❤️ 

Har även haft Telenor på telefon idag igen .. Äntligen kan jag bli nådd av alla operatörer!!! Tydligen var mitt nr spärrat på nått sätt så inga från tele2 el comviq har kunnat ringa mig ... Men efter 7 mödor och 8 besvär är allt fixat!!!! 
Har verkligen varit superkonstigt .... Och tagit veckor att få de fixat... Gött!!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar