onsdag 29 januari 2014

Ibland hänger det på en liten jävla mikro...

Just nu, vill jag bara släppa en brakskit och gasa iväg..... som hon här.... Shit va skönt de hade varit

Jahooooooooooo, heeeej dååååååå Sverige
 
 
När man väl börjar slappna av, och inser att livet faktiskt kan vara lite najs, har haft bra flöjt ett tag nu.. Ja då kommer smällarna på löpande band känns det som.. Aaaaaaaaaaagh..
Micke fick köra svärmor till akuten i natt med misstänkt propp i benet. Oroar man sig? Jaaa.,har man svårt att somna om....Svar Ja. .. De var ingen propp tack och lov... Hon hade fått en "stressfraktur" och var hemma igen kl 03 inatt. Phuuuu
 
Och sen Spanien...... Nu trodde vi att köket i Spanien skulle börjas fixas på måndag, av en ny snickare, då vi igår tröttnade på den förra, och sa upp honom.. Sa åt honom att vi inte vill ha hans tjänster mera. Gubben blev dels aldrig klar med en hel offert, sen fattar han inte hur vi menar, trots grundlig pedagogisk förklaring i omgångar,, trots han är svensk. Nu kommer han från Norrland, men egentligen borde han komma från "Småland" .. 
Igårkväll valde vi en engelskman, som vi haft sms & mailkontakt med . Kändes toppen... !!! Och billigare än gubben.
Idag har vi mailat  med honom lite fram och tillbaka om lite saker det var missförstånd med ( inga stora saker, bara annan färg å vitvaror) Sen när jag väl skickade mailet om att  han inte skulle glömma att det ska vara en  in byggnadsmikro...Ja då svara han snabbt att vi kunde se oss efter en annan snickare.. "Vi bara ändra och ändrade, och satte han i massa extra jobb med att kolla upp gråa vitvaror, och ritningen av köket förstördes när en mikro skulle byggas in... MEN VAD I H- VETE????
Nu har jag skrivit tillbaka och bönat och bett om förlåtelse, att jag är strulig och glömmer saker, vi kan skita i mikron, bara han fixar det andra...
Vill han inte fortsätta, känns allt bajs bara... Vad fasen ska vi ta oss till...
Men, men, efter regn kommer solsken. och även detta senarie ska väl lösa sig.... För allt löser väl sig?? De sa iaf han som sket i vasken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar