måndag 14 oktober 2013

Fattat ett beslut!

Idag pratade jag med F-kassan om lite av varje. Samtidigt bad jag om lov att åka till Spanien i dec (man måste ansöka om det för att få sjukpenning) . Hon trodde inte de skulle vara bekymmer och var så glad att jag anmälde det då de får in en del tipps om sk "myglare" Och vad säger hon mer då....? JO ATT JAG HAR EN ANMÄLAN PÅ MIG!!! Alltså, någon i min bekantskapskrets,(jag har mina misstankar vem de kan vara, dock inga bevis, men hen kan d r a å t h e l v e t e!!!), "Personen" har anmält mig i Maj månad, om att jag hittat på kuligheter, och inte alls mådde dåligt... *suck * Jag blir så jefra trött....  Och  så jefra förbannad ( inte ledsen, bara arg) !! Känns som det luktar någon form av avundsjuka ...??
 
 
Fattade ett beslut om att genast gå ur all social media, såsom Facebook. Känns skönt!! Jag kommer aldrig mer kunna lita på någon,  för någon som känner mig har anmält mig.... Ja, nååågra vänner litar jag såklart på,  men de är ett fåtal och ni vet vilka ni är <3 och familjen /släkten litar jag såklart på med.
Min "sjukdom" syns inte utåt... Den finns inne i kroppen. Djup depression & kraftigt ångest.. Givetvis mår jag betydligt bättre idag än för 1 år sedan, vilket är skönt!! Det går att bli "frisk", men de tar sin lilla tid, vilket jag lärt mig under de senaste halvåret.
Snart vågar man väl inte skriva på sin blogg heller.... Någon kan ju anmäla mig att jag bakar förmycket eller något...
 
 

2 kommentarer:

  1. Men herregud vad är det för fel på folk? Ja, det är väl nån sjuklig form av avundsjuka eller nått. Men du får inte sluta med bloggen. Jag följer dig ju... har bara inte så mycket ork att kommentera för tiden...
    Det är i alla fall jattekul och spännande med huset. Sicket jättebeslut!

    SvaraRadera
  2. Om man bara kunde få veta vem som anmält..... Då j-klar syster yster kan du tro att jag går till attack.... Vad katten är det för fel på folk..... IDIOT.....

    SvaraRadera