Här kommer receptet på tilltugget till glöggen i fredags. Enkelt, och supergott. Jag la dippen i en skål så man själv kunde ta. Men om man ska mingla runder eller bara göra det extrafint, kan man lägga ner ett par klickar i ett mindre glas och sticka ner ett par grissinin i det
30 st Grissini
500g färdig pepparkaksdeg ( köpedeg )
Sätt ugnen på 225C.
Dela degen i 30 bitar, och rulla varje bit till en smal längd. Lägg på en bakpappersklädd plåt och grädda i omgångar i ca 5 - 8 minuter. ( de växer lite i ugnen, så lägg de inte för tätt, då växer de ihop )
Ädelostdipp
140g Ädelost
2 dl lättcréme fraiche
Gaffelmosa osten och blanda ner créme fraichen. Rör om lätt, så det blandas. Lägg upp i en skål eller i små glas.
Min viktresa sträcker sig från augusti 2003, då visade vågen 3-siffrigt!Pinsamt! Efter en del jojo bantning med mer, hittade jag viktväktarna, och allt förändrades till det bästa. De tog mig 10 år att hitta "min nya livs stil" Färdig och "klar" blev jag våren 2013..35 kg lättare! Någon gång 2015, tappade jag kontrollen helt.. Nytt liv, nykär och jag släppte alla spakar och regler. Nu är det dax igen att hitta tillbaka till en sund livsstil
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Åååå tack :) Och färdig deg - då skall till och jag med klara av detta!
SvaraRaderaVerkar ju bara zupergott :-)
SvaraRadera