lördag 31 december 2011

Lyckad fredag

Tandläkarbesöket för Lucas gick superbra igår. Han var superduktig. Efteråt lämnade jag honom hos Michael, på hans jobb, så jag kunde uträtta lite ärende på staden.

Sen bar det hem för att tillaga maten vi skulle bjuda vännerna på, Oxfilé med potatisgratäng. För att vara första gången vi tillagade detta så blev det lyckat. Till nästa gång, ska vi krydda det lite extra. Man lär sig med tiden :)
Det blev en laxmacka till förrätt, Oxfilé till huvudrätt och en chokladpudding till desert. Sen en massa gotte. Kvällen var mycket lyckad. Barnen lekte, spela spel, och även vi vuxna spela spel. det är så himla kul att spela "vanliga traditionella spel" Man gör det helt försällan. Det blev Allsång på Skansen som vi fick i julklapp.. Jättesvårt... Men ett ok, spel. Sen blev det Ombytta Roller och även hederliga Brainstorm. Killarna vann mot tjejerna tyvärr.. Vi får begära en returmatch snart! Och tiden bara försvann... vi sluta spela 01:30!! Tiden går fort när man har kul sägs det :)

Nya spelet

Kolla brillorna, "Heta".......

Man blir så snygg i dom..

Någon "våga vägra" brillorna... :)

Nu har jag skickat iväg maken för att handla frukost. Sen blir det till att förbereda kvällens efterrätt. En hemmagjord glass eller vad man ska säga, bestående av Vit choklad, grädde och ägg. Och kommer göra en botten av digestivekex. mmmmmm, kan ju bara bli lyckat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar