onsdag 14 september 2011

Höst skor

Jag känner nu det är hög tid att "städa bort" sommaren.. Igår , inna jag for till jobb, slog det mig, att jag jar ju höst skor sen förra hösten.. Snabbt och lätt åkte ballerinaskorna av, och på med höstkängorna... Kändes inte alls bra...När jag gick igenom huset kändes det som om jag "haltade", det var liksom lite snett... Jag kika ner på dojjorna, och ja, men jo.... Ena sulan/klacken var borta, hmmm, hur har detta gått till?? Har jag verkligen ställt in ett par trasiga skor i garderoben?? Jo, det kan jag säkert ha gjort, Jag kan det mesta... Jaja, de åkte av fortare än fan, och ut i tunnan... Ballerinaskorna åkte på igen...

Idag åkte vinerstövlarna på.. Känns lite varmt om fossingarna bara.. Inte riktigt vinter ännu... Vill köpa mig några höstskor. Gillar ju Skopunkten, ta 3 bet för 2, antingen 2 till mig, och ett par till en anna fam medlem, eller ett par till oss alla... Får bli ett besök där den 25:e känner jag... Var inne på deras hemsida och hitta några jag gillar.... Hoppas de är sköna med :)

 












Fatta nu att jag ska välja ut 1 par av dessa, max 2..  Jag vill ju ha alla.... Man borde vara miljonär med andra ord.... :)) Ska jag bli i mitt nästa liv!

1 kommentar:

  1. Vrååååålsnygga!! Skulle lätt kunna plocka ut tre... men jag får nog oxå begränsa mig. Som tur är (!!!) så bajsade Curry i en av mina höstkängor under sommaren (ej undanplockade då - slängda nu!) så jag måste ju "tyvärr" köpa nya.

    SvaraRadera