söndag 9 mars 2014

Yes, Fel låt vann!!

Lätt så vann fel låt! Så är det typ alltid. Vi höll på Ace när Oskar tydligen inte var så bra enl juryn... 2 jävla poäng från vinst... Crazy...  Sannas låt är vacker & fin, men ingen vinnare i schlagervärlden. Men snygg är hon dock, så hon vinner kanske på det ;)
Igår var de melloparty hos goda vänner, Linda & Krille. Jättegod mat, och snacka inte om desserten! Omg, i was in heaven. Panacotta av Ahlgrens bilar. Lätt de godaste jag ätit på länge!
Öl & vin inhalerades också såklart.. Vi var barnfria allihopa tills mellon var slut.. Sen kom Lucky look hem till oss.. Han ville inte sova över på ett sleepover party.. Tror också han blev knäckt & förbannad på mellon, då han höll på Zia...
Så fick tona ner med alkoholen när han kom.. Och de var nog de bästa... Drack vin ur stora kaffeglas.. Kände mig som hon i Cugar Town.. Hahaha..
Igår tjuvrökte vi, hehehe.. Fy fasen va gott det var! Rökte nog 6-8 cigg under kvällen... Gott skit! Idag ska resten knäckas och e ciggen ska inhaleras.
Vaknade typ 7 idag... Varför vaknar man alltid tidigt när man druckit? Och har en förbannad halsbränna som inte går av för hackor...
Grön i botten, sen rosa och överst det vita bilarna!!
jamm jamm
Kasslergratäng
Kungen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar