tisdag 2 juli 2013

En helg i Bromölla

Helgen har gått i rasande fart. Ändå känns det som om vi varit borta mer än 3 dagar..
Lucas har spelat cup. Alla grabbarna i laget bodde tillsammans på en skola. Hur mysigt som helst hade dom. Luftmadrass, liten väska med ombyte, sovsäck, kudde och lite godispengar. Sen såg vi inte honom på 2 nätter. Tränarna bodde med barnen, och vi föräldrar var utspridda lite här och var i Bromölla.
Lucas myser vid sin plats

Grabbarna

Saker ööööverallt i deras rum hahahaha
 
Jag, Michael och våra vänner Boris & Linda bodde på ett Bed & Breakfast som hette Jägartorpet. Så himla mysigt!
De andra bodde på hotell, i campingstugor, andra B&B , i husvagn/husbil mm.


 
 Men alla träffades ändå dagligen på fotbollsplanen. För Lucas lag, slutade cupen med en 14e plats av 16 lag, och det andra laget gick det lite bättre. De tog sig till A slutspel och slutade 5a.
Grabbarna var jätte duktiga, kämpade väl, både i strålande solsken och i ös regn. Och de har haft en superhelg! Hoppas lätt vi gör denna tripp även nästa år!
Myser i solen på gräset medans de andra laget spelar sin match
 
Ett glatt gäng efter slutsignalen
matchdax igen..
   
Föräldrarna passa på att sola lite mellan matcherna
 På fredagskvällen vandrade jag, Micke, Boris & Linda över vägen för lite mat. Och stället var inget mindre än Bellas Place. Metropolen i Bromölla. Det var där allt hände :)  
En ur mysig restaurang /krog, som gick i 50-tals stuk. Det är även ett motell. Funderar lite på om vi Häljarpsbor ska invadera det tills nästa år.
Maten var riktigt god. Jag tog en "redig" burgare, med namn "Bluesburgare" med pommes, och Michael tog en rejäl köttbit," The New Yorker" som såg ut som typ en halv kanin på tallriken, så stor var den, hahaha. Vi blev rejält mätta. Så snåla på maten gjorde de verkligen inte ;)
Burgare.. 200 Points - check! hahahaha

The New Yorker..

Menyn, i retrostil. Coolt!

Inredningen

Tja, och mitt när man äter så kommer " orginalen"
hahahaha, som vi skratta. De hade ngn slags överraskningsfest för
killen i stråhatten. Nyktra var dom inte, men roliga var dom. Alla var utklädda
killar som tjejer... Trikåer, peruker, ja, you name it. De gick verkligen " al in"
Efter lite öl och vin i kroppen, tog vi en taxi till en av campingarna och hälsade på en del av gänget, som hyrde campingstugor. Hur mysigt som helst. Många goa skratt blev det med. När kl närmade sig midnatt och vi inte såg så mycket mer pga mörkret och kylan kom, så hämtade taxin oss igen och vi styrde hemåt igen, till vårt B&B. Väl hemma vandrade vi rakt över vägen och gick in på Bellas igen och fortsatte partyt. Så jefra bra musik! 80-tals låtar! Kan de bli bättre. Jag t om dansade... Japp, jag rocka loss lite. Lätt över 10 år sen sist. Men de sitter ju liksom i ryggmärgen hehehe... Drack något som hette Brezzer?, vattenmelon smak. Övergod, smaka.... mamma, ja, gott. (ja, jag har aldrig druckit det, men de är väl för jag aldrig är ute på "galej" el i krogsvängen.. Hahaha) Iallafall så hade vi en mycket rolig kväll. 
Matplatsen förvandlades till dansgolv

Underbara Boris & Linda
Efter vår frukost på torpet på lördagen, var de åter dags att dra till fotbollsplanen för att skåda fotboll. Linda & Boris gick upp lite innan jag & Michael, så de hann ner på Maxi och shoppade nybakta bullar. Vilken service!! Underbart 
En härlig go´lördagsfrulle med nybakade frallor

Här förbereds frullen....
Efter 2 matcher fick tränarna "ledigt"  i 2h och vi drog ner till en sjö och ordnade lite aktiviteter till barnen. Supermysigt, men vädret kunde varit bättre, el i allafall värmare.
 
Lekfulla grabbar

Fikatajm efter lite lek med kanelgifflar, vindruvor, glass & dricka

ja, man blir inte direkt badsugen... Men fint var där
När tränarna slöt upp, blev det lite gåvor till dom från oss alla. Sen bar de av för matcher igen. Sista matchen var inte klar förrän vid 19 tiden, så grabbarna skulle raka vägen tillbaka för att varva ner och ladda batterierna inför match igen kl 8 på morgonen därpå.
Alla är spända på vad det var i " paketet" hehehehe
Då regnet vräkte ner den kvällen, var alla föräldrar blöta, frusna & trötta, så vi orkade inte hitta på något mer gemensamt. Var och en åkte till sitt. Vi shoppade med oss pizza hem och hade en lugn, skön hemmakväll med lite snicksnack och tv i bakgrunden. Även denna kväll var hur trevlig som helst. 
 
Och ja, söndag morgon ringde kl 06:30. Upp, packa ihop vår packning, drack lite kaffe, sen var de dags för de 2 sista matcherna innan hemfärd igen till Häljarp. 
En mycket rolig helg, många skratt, härlig fotboll, härliga & duktiga grabbar . Helgen kunde inte varit bättre! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar