lördag 6 juli 2013

Stabilt & grillkväll

Lördag, och "hemmavägning". Än sålänge håller det sig stabilt. Det har inte gått så mkt + trots att jag inte åker in till stan och väger mig. När man är Guldmedlem, räcker det man är därinne var 10:e vecka. Min plan är att aldrig låta det gå mer än 5 veckor. Annars vet jag att jag inte kommer reda ut det. Planen var att åka in där idag, då det har gått 4v sen sist. Men jag försov mig, hahaha. Vaknade 9:30 och palla inte stressa. Så jag tar det nästa lördag istället ;)
 
 
Men stolt över att det har fungerat hitintills, trotts alla sommarens megajätte frestelser..
 
 
Igår hade jag bjödit hit syster och svåger på lite grillat, samt litta wine wine.. Hittade några flaskor i pappas klädkammare, så vi var ju tvugna att prova lite av det han hade beställt. Ett vitt österrikiskt vin var där bl.a.  Smaka....... surt... Man blev "glad" när man drack och hade ett konstant "smile". De gick liksom inte att dra ihop munnen, så surt & strävt var det...
Sen bjöd min goa systerdotter in sig själv med sambo när hon fick höra att det var grilltajm., Och självfallet fick dom komma hit! Blir sååå glad när hon gör det, och hon vet hon/dom alltid är välkommen hit <3
 
Vi grillade kotletter och fläskfilé, och serverade det med potatisgratäng, ugnsrostade grönsaker, och bea sås. Mmmmm. Och till efterrätt hitta jag ett recept på viktväktarna som jag genast ville testa. Marängkorgar med frukt. 3 pp/bit. Übergott!!
 
 

 
 
 
 Efter maten badade Lurre med Emil i säkert 1½h. Lucas har jätteroligt med honom, och blir alltid lika glad han med när dom kommer. Och vi är glada och tacksamma över att Emil engagerar sig så  mkt i Lucas... De badar och spelar fifa... Underbart liv juh :))
 
Satt i "paveljongen" hela kvällen. Mys på hög nivå, dock lite småkyligt, men värmelampan på och lite filtar så gick det jättebra.  
Sanna var rädd för " Ollonborrarna" och totalmaskera sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar