tisdag 18 september 2012

Ny bil

Idag är dagen D för Michael. I eftermiddag ska vi hämta vår nya kärra. Vi var och kika på en BMW förra veckan, som hade "allt" lull lull han är ute efter. Vi fick ett bra pris för Volvon, så det var faktiskt ingen tvekan om ett byte i fredags när allt blev klart. Och i em blir det affär på riktigt.
 
BMW 520d Touring ( med al incusive)
 



 
 
Farthållare, Regnsensor, Bixenonstrålkastare, Navigatot, Isofix fästen för bilbarnstol, Delläderklädsel, Sportstolar med svankstöd, Bluetooth/handsfree, Keyless go (El uppstart av bilen utan nyckel/ komfortöppning), Elstolar, ACC klimatanläggning, Färddata, ABS, Aux ingång, DTC, El bakluckeöppning (El fjärrstyrd bakluckeöppning), Softclose  dörrar, Airbag förare& passagerare, LM-fälgar, Servostyrning, Delbart mittarmstöd, Antisladdsystem, Antispinn, Dryckeshållare bak, CD-stereo, Dimljus, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Larm, Multifunktionsratt, Park distance controll både fram och bak (PDC), Stolsvärme, Advantagepaket, Comfortpaket, Airbags mm.mm.
 
 
Vi har varit och provkört en Audi A6 med, som vi också var spekulanter på. Lucas gillade Audin mer, han tyckte den var snabbare samt hade en myyyycket mer cool " dryckes hållare" i baksätet....  Ja men jo, det är väl det här med detaljerna som är viktigt för männen.....


1 kommentar:

  1. Coolt
    Grattis till nya "vrålåket"...
    ser ju snygg ut på bild iallafall. He he he
    Hoppas Lucas accepterade baksätet utan dryckeshållare, annars kanske det går att montera i efterhand ;-)
    Kram fr
    syster yster

    SvaraRadera