söndag 24 februari 2013

Födelsedagspresent & tramsmello

Igår for jag och Lurreman till pappa för att fira mig, då han inte kunde komma på mitt kalas..  Med oss hade vi en nybakad "knäckig kladdkaka", och den var god... Farligt god!
Jag fick ett efterlängtat våffeljärn, som till och med var ett dubbelt! Woohoo, nu ska de gamla ut!! Sen ska de "bagas" våfflor jäklar i det hehehe. Fick även ett armband. Ett "kristet" sådant. Det var jättefint, ja bägge presenterna var toppen.
Även Lucas fick en något tidigt födelsedagspresent.. En jordglob. Ibland har min pappa inte riktigt koll på tidsanspekten eller vad man ska säga.. Men det är bara att le, tacka och strunta i det..
Han blev iaf överlycklig, och utforska världen med en gång.  Han undrade om sin moster hade varit på "Tonga"..  Jag sa nä, varför undrar du det. Äh, det låg så långt ner på klotet, och lät som ett ställe hon hade varit på och semestrat...? Ibland undrar jag hur han tänker, vart han får allt ifrån.. Jag kan inget annat än skratta..

Vi såg mellon på kvällen. Och redan under första låten blev det fnitter & trams. Micke sa ngt om Camillas "pattar" som Lucas tyckte var såååå kul. Jag gick igång med att de heter INTE så!! , Man får säga tuttar, bobbar, men inte pattar. Sen var de liksom kört.Lucas fnissa, skratta så han kikna mm. Vi kom på ännu ett ord han kunde använda till megabröst :bomber. Då bröt han ihop igen.. Sen börja han svamla om att oj, bara det inte är atombomber hon bär på, de är ju farligt..  Jag & Michael brast i skratt, för lucas hade verkligen inte fattat galoppen..  Sen fortsatte kvällen med massa skratt & fnizz. Trots massa tramsigheter var det ändå mysigt. Ibland behövs sådana kvällar med!

2 kommentarer:

 1. Ha ha ha syster yster!!!
  Jag skrattar högt för mig själv när jag läser detta inlägg.... Tonga! Jo jag tackar jag, klart jag varit där lurre ;-) Det hör man ju på namnet ha ha ha.....
  Kul att du fick fina presenter av daddy! det är du värd =)
  Ni verkar haft en kanon kväll igår, precis sånt man behöver mellan varven.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, det är så kul med alla bröst-namn. Hade verkligen velat vara med där, haha.. lät som en sjukt rolig kväll!
  Allting är strålande här ja, synd bloggen inte funkar i mobilen..
  Ta hand om dig & hälsa la familia!
  Kram

  SvaraRadera