torsdag 31 augusti 2017

Lugn fm, kräftfest och träningsmål

Efter väckning och lämning på tåg kunde jag köra hem igen i lungan ro... Börjar först kl 15:00 idag.. Älskar sånnahär morgnar,,, upp tidigt , lämna på stationen för att sen kunna köra hem igen och bara få lov att ha lite egentid i ett tomt hus! Fortfarande mörkt och dimmigt ute ,, tände lite ljus och satte på Nyhetsmorgon och kröp ner under filten...slumrade av ett par ggr,,, fy tusan vad jag behövde en morgon som denna. 

Frukosten bestod av ingefära shot, proteinplättar med blåbär och lite keso-kvarg toppat med lite granola. #magiskt 

Igår skulle jag vara mrs perfekt i köket,, gjorde proteinplättar, ingefärashot , egengjord granola och zucinichips... Det ända som blev bra var shotten,,, Jag har tappat stinget helt i köket...kan inte hantera flera saker mer samtidigt... Granolan brändes till kolbitar i ugnen,,,likaså zucinichipsen... blev vansinnigt och knyckla ihop allt och hotta ut allt!!! Bajskorv!!! Hälften av plättarna blev rena rama pannkaka..så dom slängdes..  Man måste ha tålamod när man gör dom,,,och efter misslyckandet med granola och chips,,så var mitt tålamod slut.. men men,,, man lär så länge man lever... En sak i taget med andra ord. 

Strax dax att masa sig till tandhygienisten..städa käften... Försökte mygla bort det igår ,,men icke sa Nicke,,,hade kostat mig 500 pix,,ganska onödigt... Tydligen hade jag myglat bort ett besök i juni månad redan hehehe...så de gick inte fler gånger.... 

Ikväll har vi kräftfest för de äldre på jobb.. De har längtat och ser fram emot lite festligheter.. Min första skaldjursfest där,,så jag vet inte riktigt hur det ser ut... Jag vet bara att jag ska stå i baren som jag brukar,,samt hjälpa till där de behövs... Skulle bli nån form av underhållning oxå.. minns inte vem bara..

Satt innan och planerade lite träning inför kommande utmaning som startar onsdag nästa vecka.. Jag har kryddat!!! En dålig egenskap... Men målet kan ju vara att orka träna så den sista veckan iaf.. För mig är ju utmaningen att orka mer och få träning att bli kul,,något att längta efter.. Vi får se om de kan omvända mig. 

Förslag på träning under 30 dagar : 

Måndag - Core (17:30) 

Tisdag- Cirkelgym ( 17:45) alt Spin (18:30) 

Onsdag - Vila , alt Yoga ( 17:45) 

Torsdag - Spin distans ( 17:45) 

Fredag - IW distans (16:00) 

Lördag- Spinn distans ( 09:30) 

Söndag - Vila 


Tisdagar kommer iaf alltid bli av,,, då tränar jag med min kollega Lina, kommunträning (gratis) 

Sen kan de bli att jag skiter i nån kvällsträningar om jag kört på gymmet under morgonen.. Får lyssna på kroppen helt enkelt :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar