tisdag 29 augusti 2017

Mammografi , utbildning och matkoma

Idag var det dax för mammografi .. Lika nervöst var gång... vill kräka,,glömmer andas och hyperventilerar..  Satt i bilen en stund innan jag gick in och peppa mig själv.... 
20 min efter utsatt tid var det min tur.... Sköterskan var supernice,,, jag berätta min rädsla och hon gjorde sitt yttersta för att jag skulle må bra..hon prata heeeeela tiden... Rädslan består av smärta och vad de ska hitta,,men idag mest smärtan,,,,de e inte skönt,,, men över på ett kick. 
4 bilder,,sen var de klart och jag kunde andas normalt igen... 

Efter jag plågat mig bar de av till jobb,. Fixa först en frukostbuffé till chefen och hennes chef,,kaffe, frallor, gott pålägg och massa frukt... sen bar de av till Maxi och Öb med lina för lite inköp till vår skaldjursafton på torsdag. Tillbax och inhalera lunch på stående fot för att sen sitta på en utbildning om våra larm.
Snabb lunch med kvarg, ett ägg och en proteinboll.... kaffet tog jag med mig till konferensrummet då jag viste det inte skulle hinnas dricka kaffe under em.. 
Lina åt kroppkakor... har jag aldrig sett live innan... 
Jag fick inte smaka för hon hade inte rätt tillbehör.. ska tydligen vara grädde och lingonsylt till...

Larmansvarig Fia höll en utbildning på 2h... korvstoppning 2.0. Mycket att hålla reda på med kopps, kamilier, rörelselarm etc.. Ska få ytterligare 2h utbildning om hur man kontrollerar allt, testar dom, kollar statistik inom 1v, sen är jag färdigutbildad för att vara en av fyra som är larmansvarig dagtid. 

Efter jobb iväg på apoteket för att fixa magkatarrspillerna.. Gula härliga små rackare...känns nästan som en acid-tablett hehehehe

-

Sen inom ad-center för att köpa nån grej till bilen .. minns inte vad det var,,men en grej att byta ut innan man byter tändstiften... bilen har strulat lite under sommaren och ibland vill den inte starta.. De bytte på plats så vi slapp fixa det själv här hemma...lycka!! 

Hem,,fixa pannkakor till mina grabbar som behövde lite mat i magen efter skola och jobb...vi möttes typ i dörren kl 16:50, då jag hade tid för vaxning av skägg och much av min vax-kompis Pirjo i Munka.
En härlig kvinna som pratar omkull en på finlandssvenska ... Vi brukar lösa i-landsproblem tillsammans, lösa mordgåtor och prata lite skvaller..
Mitt i alltihopa kan hon bara säga : kom,,vi går och röker och tar en kaffe därute, vaxet behöver bli lite varmare,,, hahahaha,,de e bara hon som kan säga nått sånt... störtskön..
Idag prata vi mycket om u-båts mordet... hon är stensäker på att journalistens kroppsdelar ligger på botten där u-båten sjönk,,att han satte tyngder i kroppdelarna och la ut dom där..... vi får se.... hon ska bli kriminalare i sitt nästa liv.. i sitt förra liv var hon en rik primadonna som trilla av ett tåg och dog..?? Hahahahaha..... 

Hemma igen så kurra de även i min kista... Slängde snabbt ihop en veggomiddag... My god,,halelulja.. matkoma delux efteråt... Rödbetsbiffar med lite parmesanost på toppen, broccolimos och stekta vaxbönor med pressad vitlök... 
Jag skickade tallriken ...Älskar mat,,snabb och nyttig mat... ingen annan i denna familj hade ätit denna mat idag,,de är enbart köttätare,,,och äggätare hehehe,,, så därför gjorde jag pannkakor till dom.. 

Nu ligger jag på soffan och bara är,,,,,degar,,,, underbart... ska ta tillvara på kvällen och släppa alla tankar och bara mysa ❤️ 
Mmmmm pyamashäng redan kl 19,,,, löööövligt. 
 I morgon är en ny dag,,,jag vet jag har bekymmer direkt på jobbet,,,,gjort bort mig gigantiskt,,,men det är i morgon det... nu är här och nu ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar