tisdag 5 september 2017

Helgen som gick..

Helgen som for iväg snabbare än en avlöning bestod av räkmacka och hemmamatch på fredagen inkl ett mysigt samtal från USA av någon jag saknar oerhört mycket. 

Man skulle kunna tro de spela i en härlig solnedgång ,,, men det är bara strålkastaren hahaha.... Matchen förlorades med 4-0 mot Kvidinge .. Össjö har inte vunnit en ända match sen starten ,,men de har jäkligt kul tillsammans.. Inga utbrott, de krigar in i det sista , ger aldrig upp, en magiskt sammanhållning, precis som det ska vara... Nästan för bra för att vara sant.. Hoppas de fortsätter så även nästa år. 

I lördags drog vi ut på en liten tur i lillbilen.. Hitta ett fikaställe på Söderåsen som hette Lotta på åsen. 
Supermysigt,,,Anor från 1800 talet,,,alla kakrecept bakades fortfarande på samma vis som de alltid gjort, sen 1800 talet,,,kaffet serverades i kopparkitlar... En muterad tupp gick och strosa runt i trädgården och tiggde av alla,,, Hyfsat mycket folk..många bikers,,, Vi snaska på varsin våffla med grädde och hjortronsylt .. snuskigt gott.

Sen körde vi lite rundor,,,har glömt alla namn,,, Perstorp,,Hjo mfl byar.... Fredrik guida... Visa även en gamal fotbollsplan han hängde på när han var liten när han var med nån kompis,,,och då stod denna coola skylten på parkeringsplatsen... riktigt kul,,,,och sån måste vi ju bara skaffa här i Össjö hehehe 

Em avslutades med en guidad tur i Örkelljungas kommun. Fick bla se skolan Fredde jobbar på och fick höra historien om kommunsigillet..

På söndagen väcktes jag av min överraskande man, som fixat picknickkorg och kaffe då han bestämt vi skulle äta frukost uppe vid vöstersjön.  Jag älskar överraskningar och spontana saker... slog en frivolt i sängen innan vi drog iväg.. 
Hitta en mysig plats,,,öppna bakluckan och bara satt å njöt av lugnet och allt det vackra omkring.... Magiskt!!! 

Sen ett besök hos svärföräldrarna för att få med oss hem massa plommon från deras träd... och drack ännu mer kaffe..

Kvällen avslutades med ångest för min del,,, denna gång dödsångest,,,jag hade fått svaret på mamografin... Och i min värld,,innan man öppnar kuvertet ,,så är det en 50/50 om man har cancer eller inte.. stod med det i 1h och bara tänkte dödstankar... svettades, grät,,planera begravning etc... och jag lova mig själv,,,att om beskedet visa possitivt skulle jag skåla i skumpa... beskedet visa inga tecken på cancer denna gång.... sköööönt.... skumpan åkte fram och jag grät glädjetårar ..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar