lördag 1 augusti 2015

"Ha ett bra liv"

Det ringde i mobilen idag 13:55... Jag hörde inte den då jag var på Familia med alla barn.. Det var mamma .. Lyssna av den när jag kom hem en halvtimme senare då där var ett röstmeddelande.. 
" Hej,, jag vill bara tacka för mig och önska dig ett bra liv. Nu orkar jag inte mer och tänker ta mitt liv, Ha det så bra, Hej då" 
Jag skaka i hela kroppen av ilska .... Blev skitarg !!!!!!!! Tankarna gick om jag skulle åka dit eller låta allt vara ... Så jävla fegt av henne... Varför ringer man och säger så?????? Jag ringde syrran istället.. Våga inte ringa mamma.. Tänk om hon inte svarat och gjort vad hon sagt... 
Hon hade ringt och sagt samma till Ingela ... 
Såklart har hon inte tagit sitt liv... Hon vet inte hur man gör .. Har pratat med henne och bett henne lugna sig och att hon kommer få bo på ett trygghetsboende.. Vi ska fixa med biståndshandläggaren på måndag.. Hon är arg bitter och mår inte bra.. Hon är typ blind och halvt dement och mår inte bra av det .. Fullt förståligt , men att ringa och tacka för sig,,,, de är inte ok!!!!!!!!! Jag är jättearg just nu, förbannad på henne... Hon kan konsten att förstöra ens lördag! Och till på råga på allt, har Torres försvunnit ... Måtte han komma hem innan kl 15 i morgon när Lucas åker hem,,, annars har jag en förtvivlad son som ska semestra i Spanien .. ( jag är kattvakt under tiden,, börja inte bra ) 

1 kommentar:

  1. Ja du syster yster... Vad säger man? Det är tungt när det blir såhär. Vi får slå våra kloka huvud ihop och försöka göra det bästa av situationen....
    Skönt att Torres kom hem igen iaf <3<3<3

    SvaraRadera