söndag 7 juni 2015

Uppe innan tuppen och mer behagligare idag

I morse ringde kl 06:30.. Men hade varit vaken sen 06 ändå.. 06:45 väcktes lurreman och 06:55 satt vi i bilen påväg till Falkenberg där Micke skulle möta upp oss... 
På vägen dit blev vi fotade av en fartkamera ... Gatt dammet... Aja,, får se vad som händer inom 3v.. Vi satt och småsnacka om allt möjligt och jag hade ingen koll på varken hastighet el skyltar.. Så från ingenstans kom kättebluxten Arne i våra ögon.. Lucas sa han blev blind och såg inget på flera sek... Själv satt jag lite halt förvirrad och fundera på hastigheten ... Körde nog 100 på 80 väg ,,, skitsamma ,,, gjort e gjort :) lurre vill rama in fotot om vi får det,,som ett minne.. 
07:30 sa vi hejdå, och han for vidare till tosselilla ... 
Macken och Max var stängt... Så kunde inte köpa frulle med tillbaka till syrran och Sannis .. 
Vi körde på det vi hade över igår ,, nutella macka, fralla, chokladpudding och kaffe ❤️ 
Strax innan 9 lämna vi stugan, städad och klar och styrde bilen mot varuhuset igen 
Mycket mycket mycket mycket! behagligare att gå därinne idag, på morgonen... Luftigt, man kunde stå stilla överallt utan att bli nermajjad i sidled.. 
Hade beslutat mig igår att inte gå med in idag, men har man världens bästa syster och Sanna ,så går de inte att stå emot (tack!❤️) 
Blev lite smått idag som smink, nån t-tröja, 1 par Capribrallor,, pyamas-shorts ,örhänge... Budgeten var liksom redan spräckt, så spräckte lite till idag.. 
Vi träffades vid 10:30 för en fika... Sanna hade ändå stött på Ola Conny och tatt en Selfi 😀😀 
Jag älskar hennes stil... Att våga.. Coolt! 
En timme senare lämna vi hela stället för hemfärd. 
Fick en black out efter fikan... Minns inte hur vi kom upp i restaurangen....???? Har inte den blekaste nu heller... Räligt, skrämmande... Vet vi träffades på plan ett.. Sen är jag med i matchen igen när vi står i kön i caféet .. Minuterna där mellan finns inte.. Helt svart bara .. 

Haft en rolig och mysig helg med de bästa trots mitt icke bästa humör igår.. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar