måndag 17 april 2017

No limits, frossat i godis och god mat

Då var påsken över... slut på lediga dagar.. I morgon är det vardag igen. Har ff inte vägt mig... om 2 dagar går mitt medlemsskap ut.. Har inte råd att fortsätta.,.måste tänka mer på min ekonomi just ju.. men har ju verktygen så ska försöka tänka smart ändå. 
 Rent krasst har jag gett upp... Heffaklumpen vinner,,,,,igen.... Har ätit utan att räkna points sen i onsdags,,, godis, glass, choklad, chips , nötter,,,,bea sås, vitlökssås ,,tja,,,det mesta. .. Tröstätit är ett annat ord... frustrerande oxå.. Igår jämförde vi varandras situationer,,,och våra olika frustrationer är ganska lika ändå...trots de är helt olika.. ganska coolt.. Vi borde föreläsa om detta hehehe .. 
Inte styrketränat på 3v heller...( antibiotika och påsklov)  I morgon är det dock dax för cirkelpass igen,,, Mår riktigt dåligt innerst inne ,,därav mitt tröstätande... kroppen och kraften har gett upp. Mycket ångest och stress samt otrygghet virvlar runt i denna kropp just nu.. Men de kommer bli bra igen, ska bara få ordning på ångesten och sömnen. 

Påsken i sig har varit mysig. Påskmys hos syster i lördags❤️ Så himla trevligt,,, allt från mysigt sällskap, till god mat och en magisk påskhare. Ingen påsk utan påskhare.. 


Förutom påskafton så har jag strosat runt i pyjamasen hela ledigheten.. Igår var vi iof ute och gick, 9km, här i Össjö, och upptäckte nya smultronställen ....magiskt 
Grustag , bäckar, Långsjön och sagolika skogar. Var riktigt härligt. 

Nu ska jag dra ett avsnitt av Farang på paddan,,, har hört den ska vara as bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar