tisdag 27 oktober 2015

Höstlov med de bästa

Äntligen lov.... Och de kommer tillbringas med de bästa. Vi har dock lite att göra på vår agenda ,,, men vi ska nog hinna slappa lite ändå...hehe..
As usualy somer jag som en röv... Trodde de skulle bli bättre inatt,, men ack nä.. Eller jo, lite bättre var de,, sov fler ggr än natten innan.. Så får se de positiva,,, de kanske vänder nu... Idag gick jag knte upp förrän 06:30 iaf.. Kallt som satan.. 3,1gr,, frost ute.. Vackert! 

Ligger i soffan och ser film... Dricker massa kaffe och chillar ❤️ 
Övriga 2 sover.. 

Eric kom redan i söndags efter sitt Lan,,, fick lite egentid här innan Lucas kom igår. Mysigt. 
Jag hämtade Lurre vid lunch igår, och sedan spelade dom dator typ hela em.. Står datorer på hela nedervåningen nu... Roligt de har kul tsm.... På em slöt Elin också upp med sin bff Bella.. Vi skulle planera lite för deras kommande spökfest de ska ha här på tors..
Både Eric och Elin åkte tillbaka till sin mamma igårkväll men kommer idag igen. 
Till festen har Elin och Bella bjudit 10 kompisar,,killar och tjejer.. Vissa ska sova över här. Lurre och Eric ska vara lekledare,,,el spöken,,,och skrämma skiten av alla... Lucas ska göra egna rökbomber och har samlat toarullar nu 1v... Jag vet inte hur han ska fixa detta,,men han har sett på youtube hur man gör ... Hmm,,,känns lite sådär för min del. .. Men han säger han har koll.... Jag får lita på honom...hehehe..
Fredrik ska berätta en spökhistoria när de kommer,,,sen ska alla gå en slinga i skogen,,,i mörker,med ficklampa...och där ska Lurre och Eric hitta på hyss.... Jag själv , som är rädd för min egen skugga,,,kommer hålla mig inomhus med låsta dörrar... Känner jag tar kökstjänsten,,utan tvekan! 

På agendan i veckan står även målning av barnrummen på schemat .. Lucas flyttar ihop med Eric , och Elin får enkelrummet... Väggarna ska bli vita,, möbler såsom skrivbord, hyllor och tavlor ska inköpas..
En dubbelsäng ska delas och sättas ben på.. Nya bäddmadrasser ska köpas ... Elin vill ha en väggtext på sitt rum... Lurre och Eric ska få en egendesignad fondtapet vid huvudändan av sängen. Kommer bli as snyggt när allt är klart.. Förhoppningsvis är allt klart till jul.. Får bli en liten del av julklapp åt dom.. Men denna vecka blir iaf målningen klar,,,och sängarna... Under fm idag kommer Elin och Eric tillbaka hit till oss, så alla kan hjälpa till att fixa .. 

Ikväll får vi lite ved hitlevererad,,, 2 kubik till att börja med,, kommer få 4 till inom kort. Vi ska elda mycket i vinter. Passar på att ta hit den denna vecka nör alla barn är här, så alla kan hjälpas åt att lava den 😀😀 ( lite barnarbete måste man få nyttja hihi)
Imorgon ons, ska Fredrik föreläsa i Malmö på Settmässan med Alex.. Vi alla följer med, dock går vi på Emporia under tiden..och fikar...och fönstershoppar :)

På Tors fm ska de förberedas för festen.. De ska bakas och pyntas....

På fre ska jag op handen ( jag är skiträdd!!) i Halmstad ...sen ska jag tycka synd om mig själv hela dagen... Självklart har jag googlat massor...och blir allt mer äcklad av de hela... 

Men ska bli skönt när allt är över,,,,,så jag slipper ha problem..och ha ont ..


På lör ska vi åka ner till pappas grav och tända ljus på em... ❤️❤️❤️ och då jag inte kan köra själv, så får min man ställa upp och vara taxi hela helgen... Förhoppningsvis kan jag köra på måndagen.

På söndagen ska bi nog bara dega och reflektera över veckan som gått... Mysa till det och fira det är sista dagen på lovet..
Detta kommer bli en härlig vecka,,,,när alla är tsm. ❤️ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar