onsdag 16 april 2014

Onsdag..

Morgonen startade med ett besök av mäklaren Soon-Im. Hon kom på en kopp kaffe och lämnade våra nienummer (spanska person nr) samt en check på 64€,som vi fick tillbaka på fastighetsskatten..
Så efter hon hade gått, var de bara att sätta sig i bilen, leta upp just den banken inne i stan (för de gick inte med vår egna såklart) . Tack gode gud för navigator! Kaosstad delux (torrevieja)

Efter bankbesöket, drog vi på La Zenia. Ett stort gigantisk köpcentrum. Såklart gick vi in på Primark på dirren. Lucas hitta 2 tröjor han ville ha, rätt så omgående.. Jag själv hitta 2 par jeans, 4 t tröjor, 1 skärp och ett par dojjor.. Hitta även lite fölsepresent till Ninja..
75€ fattigare åkte vi hem igen. Mona hitta inget, hon orkade inte prova. Micke hatar gå i affärer... Nästa gång ska jag dit en heldag med syrran istället hehehe ;)

Nu ikväll har vi bara degat... Barca spelar på tv i skrivande stund.. Jag bloggar, läser bloggar, surfar på insta & fejan, spelar words in a pic.... 2 dagar kvar.. Sen hemgång.. Galet va fort veckan går..
I morgon kl 11 har jag bokat tid för klippning, färgning och vaxning.. På ett ställe som heter Olalaah.. Hmmm, detta kan sluta hur som... Men spännande ;) 

1 kommentar:

  1. Altså.... inte nog med tt ni har hus i Spanien...men det finns Primark i stan oxå. *snudd på avis*....

    SvaraRadera